Punch Cutter

Punch Cutter

Είτε χαλαρώνετε στο σπίτι είτε απολαμβάνετε πούρα εν κινήσει, οι κόφτες πούρων τύπου punch αποτελούν ένα φανταστικό εργαλείο για την γρήγορη και ακριβή προετοιμασία των πούρων σας. Οι παραδοσιακοί κόφτες τύπου γκιλοτίνα, οι κόφτες V και άλλοι τύποι κόφτη πούρων έχουν τα πλεονεκτήματά τους, αλλά λίγοι μπορούν να ανταγωνιστούν την ευελιξία και την ευκολία ενός καλού κόφτη διάτρησης πούρων (cigar punch cutter).


Πώς λειτουργούν οι Πουροκόφτες Διάτρησης (Punch Cigar Cutters)

Οι πουροκόφτες διάτρησης (punch cigar cutters) είναι απλοϊκοί στη σχεδίαση, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικοί, καθώς διαθέτουν μια κυκλική λεπίδα, συνήθως από κοφτερό ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία κάνει μια διάτρηση στο άκρο ή στην κεφαλή ενός πούρου. Πρόκειται για μια σχετικά εύκολη διαδικασία που ολοκληρώνεται σε λίγα μόνο βήματα:

 1. Τοποθετήστε τη λεπίδα στο κέντρο του ενός άκρου του πούρου.
 2. Σπρώξτε τη λεπίδα μέσα στο πούρο και στρίψτε.
 3. Συνεχίστε να περιστρέφετε το κοπτικό μέχρι να δημιουργηθεί μια τρύπα ικανή για να ρουφήξετε.
 4. Απομακρύνετε τον κόφτη.

  Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν πιέζετε πολύ δυνατά ή δεν περιστρέφετε τον πουροκόφτη πολύ δυνατά κατά τη διάρκεια της κοπής. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο πούρο, οπότε μια αργή, μετρημένη κίνηση κοπής είναι πάντα η καλύτερη. Εάν η κοπή φαίνεται να είναι λίγο εκτός κέντρου, μην ανησυχείτε. Θα εξακολουθήσετε να απολαμβάνετε όλη τη γευστική ποιότητα που έχει να προσφέρει το πούρο. Με λίγη εξάσκηση, η ευθυγράμμιση του κόφτη θα γίνει δεύτερη φύση σας και θα κάνετε διάτρηση στα πούρα σας σαν επαγγελματίας.


  Καπνίζετε συνήθως πούρα μεγαλύτερης διαμέτρου; Μη φοβάστε να κάνετε δύο ή τρεις διατρήσεις για να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε να ρουφάτε πιο ελεύθερα. Αυτές οι οπές μπορεί να είναι χωριστές ή επικαλυπτόμενες τομές ανάλογα με το μέγεθος του πούρου και του διατρητικού πουροκόφτη. Οι πουροκόφτες διάτρησης (punch cigar cutters) σας παρέχουν τη δύναμη της ευελιξίας.

  Πουροκόφτες Διάτρησης (Punch Cigar Cutters) - Πλεονεκτήματα

  Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε έναν πουροκόφτη διάτρησης θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι πολλά χαρακτηριστικά καθιστούν αυτούς τους κόφτες πολύ επωφελείς για τον σύγχρονο καπνιστή πούρων:

  Ευκολία Χρήσης

  Οι πουροκόφτες διάτρησης (punch cigar cutters) ετοιμάζουν τα πούρα σας σε χρόνο dt με μια απλή κίνηση πίεσης και περιστροφής. Η απλή σχεδίαση που χαρακτηρίζει τους πουροκόφτες διάτρησης εξασφαλίζει ότι δε θα χρειαστεί να ανησυχείτε μήπως κόψετε πολύ από το κεφάλι του πούρου, όπως συμβαίνει με τους κόφτες τύπου γκιλοτίνα (guillotine cigar cutters).

  Φορητότητα

  Οι πουροκόφτες διάτρησης είναι ιδανικοί για όσους απολαμβάνουν ένα πούρο εν κινήσει, καθώς αυτοί οι πουροκόφτες είναι γενικά συμπαγείς και μεταφέρονται εύκολα. Πολλοί πουροκόφτες διάτρησης, όπως ο adorini Large Bullet Punch, που είναι εξαιρετικά δημοφιλής, διαθέτουν μπρελόκ για έξτρα ευκολία και αναδιπλούμενες λεπίδες για πρόσθετη ασφάλεια.


  Ευελιξία

  Όχι μόνο είναι εξαιρετικά φορητοί οι πουροκόφτες διάτρησης, αλλά θα κόψουν σχεδόν οποιοδήποτε παραδοσιακό πούρο Parejo ή άλλο ευθύγραμμο πούρο, ανεξάρτητα από το μέγεθος. Οι λεπίδες διάτρησης διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, με τα περισσότερα να κυμαίνονται από 7mm και 13mm σε διάμετρο. Ορισμένοι πουροκόφτες διάτρησης διαθέτουν πολλαπλές λεπίδες τόσο για μεγαλύτερα όσο και για μικρότερα πούρα. Να σημειωθεί ότι η σχεδίαση ενός πουροκόφτη διάτρησης καθιστά επίσης εύκολη την ενσωμάτωση με άλλα gadgets για πούρα, όπως πολυεργαλεία και αναπτήρες πούρων.

  Αξία

  Διατρέχοντας ένα ευρύ φάσμα τιμών και στυλ, οι πουροκόφτες διάτρησης (punch cigar cutters) μπορούν να προσφέρουν απίστευτη αξία στην εμπειρία του καπνίσματος πούρων, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικοί προς την τσέπη. Υπάρχει μια πλήρης γκάμα από υψηλής ποιότητας πουροκόφτες διάτρησης, από αξιόπιστα καθημερινά εργαλεία μέχρι πιο πολυτελή μοντέλα, όπως ο εντυπωσιακός Davidoff Round Cutter και άλλες εξαιρετικές επιλογές.

  Τα μειονεκτήματα, όσον αφορά τους πουροκόφτες διάτρησης, είναι λίγα, αλλά αξίζει να τα λάβετε υπόψη σας όταν θα ψάχνετε να αγοράσετε τον καλύτερο πουροκόφτη για τις ανάγκες σας. Ένας πουροκόφτης διάτρησης δημιουργεί μια μικρότερη οπή συγκρητικά με πολλούς άλλους τύπους πουροκόφτη. Ενώ ορισμένοι λάτρεις υποστηρίζουν ότι το μικρότερο άνοιγμα βοηθάει στην εστίαση του σώματος και της γεύσης του καπνού στον ουρανίσκο, άλλοι υποστηρίζουν ότι περιορίζει την πληρότητα του καπνού. Αυτό αντισταθμίζεται εύκολα, ωστόσο, με την απλή κοπή πολλαπλών οπών από τις οποίες μπορείτε να ρουφήξετε.

  Το μοναδικό μειονέκτημα που είναι πιο δύσκολο να ξεπεραστεί είναι ότι οι περισσότεροι πουροκόφτες διάτρησης είναι πολύ πιο δύσκολο να χρησιμοποιηθούν σε διαμορφωμένα πούρα. Έτσι, αν απολαμβάνετε τακτικά πούρα σε σχήμα Torpedo ή άλλα Figurados, τότε ένας παραδοσιακός πουροκόφτης διάτρησης μπορεί να μην είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.


  Αν βρίσκεστε ανάμεσα σε εκείνους που θέλουν να δοκιμάζουν λίγο απ' όλα, μια εξαιρετική εναλλακτική λύση θα ήταν ένας συνδυαστικός πουροκόφτης, όπως ο Porsche Design 3-in-1 Cigar Cutter που μπορεί να κάνει διάτρηση, να κόψει σα γκιλοτίνα ή να κόψει σε σχήμα V τα πούρα σας. Με κάτι τέτοιο θα έχετε πάντα το σωστό εργαλείο για τη δουλειά, ανεξάρτητα από το σχήμα του πούρου.


  Διατρήστε, Ανάψτε και… Καλή Απόλαυση!

  Ανεξάρτητα εάν χαλαρώνετε στο αγαπημένο σας cigar lounge ή ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο, οι πουροκόφτες διάτρησης σας επιτρέπουν να κόβετε πούρα γρήγορα και με ακρίβεια, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε πλήρως το κάπνισμα των αγαπημένων πούρων σας, ανεξαρτήτως χρόνου και τόπου.


Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.. Δωρεάν αποστολή από 99,00 € . Για τιμή παραγγελίας κάτω από 99,00 € ισχύουν πρόσθετα έξοδα αποστολής . Οι Strikeout τιμές είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής.