Ψαλίδι πούρων

Ψαλίδι πούρων

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα από διαθέσιμους πουροκόφτες στις μέρες μας, αλλά κανένας δεν προσφέρει έναν τόσο μοναδικό συνδυασμό κομψότητας, νοσταλγίας και ακρίβειας όσο το ψαλίδι πούρων. Αυτά τα διαχρονικά ψαλίδια πούρων μπορούν να κάνουν πραγματικά ξεχωριστή κάθε τελετουργία κοπής πούρων.


Ψαλίδια Πούρων - Τρόπος Χρήσης

Το ψαλίδι για πούρα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το κανονικό ψαλίδι. Το άνοιγμα και το κλείσιμο των λαβών δημιουργεί την κίνηση κοπής. Ενώ τα κανονικά ψαλίδια έχουν ευθείες λεπίδες, τα ψαλίδια πούρων έχουν στρογγυλεμένες ή καμπύλες λεπίδες. Η καμπυλότητα των λεπίδων και η περιστροφική κίνηση βοηθούν στην πραγματοποίηση μιας ομαλής κοπής που εκτείνεται κάθετα στην κεφαλή του πούρου, με τον ίδιο τρόπο όπως οι διπλές γκιλοτίνες. Το αποτέλεσμα είναι ένα ευρύ άνοιγμα για να απολαύσετε καλύτερα όλους τους θησαυρούς που έχει να σας προσφέρει το πούρο σας.

Η χρήση του ψαλιδιού πούρων χρειάζεται εξάσκηση, οπότε λίγη υπομονή θα βοηθήσει πολύ στη διαδικασία. Αφιερώνοντας χρόνο για να εξασκηθείτε στο πόση πίεση πρέπει να ασκείτε όταν κόβετε, πόσο γρήγορα (ή αργά) πρέπει να κόβετε και ακριβώς πόσο πρέπει να κόβετε από το πούρο. Η εξάσκηση θα σας βοηθήσει να κάνετε την πράξη του κοψίματος πούρων πολύ πιο ικανοποιητική.

Όταν μάθετε να χειρίζεστε ένα ψαλίδι πούρων, το κόψιμο πούρων θα γίνει μια πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία! Απλά ανοίξτε το ψαλίδι πούρων, ευθυγραμμίστε τις λεπίδες ακριβώς πάνω από τη "ραφή" του καπακιού του πούρου και κλείστε το ψαλίδι με ένα γρήγορο και σίγουρο κόψιμο!

Ψαλίδια Πούρων - Πλεονεκτήματα Χρήσης

Τα ψαλίδια πούρων προσφέρουν πολλά στην εμπειρία του καπνίσματος πούρων και μπορούν να αναβαθμίσουν την απόλαυση του πούρου σας, είτε πρόκειται για το μοναδικό στυλ κοπής, είτε για την αίσθηση του επιτεύγματος, είτε για την επίδειξη των δεξιοτήτων κοπής σας. Ίσως εξαιτίας αυτού, τα ψαλίδια πούρων αποτελούν εδώ και καιρό μια επιλογή για κοινωνικές συγκεντρώσεις από την αίθουσα συνεδριάσεων μέχρι το cigar lounge. Το ψαλίδι πούρων μπορεί να προσφέρει μια ποικιλία πλεονεκτημάτων στις στιγμές σας με habano, όπως:

 • Μια ακριβή, ευθεία κοπή για βέλτιστο ρούφηγμα
 • Ευελιξία στην κοπή διαφόρων μεγεθών και σχημάτων πούρων
 • Μια πρόσθετη πινελιά κομψότητας
 • Στιγμιαία έναρξη συζήτησης
 • Διαχρονική απήχηση

  Το ψαλίδι πούρων είναι επίσης ιδανικό για να διατηρείτε βολεμένο τον πουροκόφτη μέσα στον υγραντήρα σας. Τα περισσότερα ψαλίδια μπορούν να κολληθούν σε έναν μαγνήτη που τοποθετείται στο εσωτερικό του υγραντήρα και το λεπτό προφίλ τους εξασφαλίζει ότι δεν θα καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

  Τα ψαλίδια πούρων έχουν τα μειονεκτήματά τους, καθώς η χρήση ψαλιδιών πούρων μπορεί να είναι πρόκληση στην αρχή. Κάθε ψαλίδι έχει τις δικές του ιδιορρυθμίες και προσωπικότητα που πρέπει να καταλάβετε, και αυτό μπορεί να είναι μέρος της γοητείας του. Ωστόσο, μόλις μάθετε εξασκηθείτε αρκετά και το συνηθίσετε, το ψαλίδι πούρων μπορεί να αποδειχθεί ένας από τους πιο απολαυστικούς τρόπους για να κόβετε και να απολαμβάνετε τα πούρα σας.

  Επιλέγοντας Ψαλίδι Πούρων

  Όπως και με κάθε κανονικό ψαλίδι, υπάρχουν διαφορετικά στυλ και μεγέθη ψαλιδιών πούρων ανάλογα με τη δουλειά που χρειάζεστε για να εκτελέσετε. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τύπους ψαλιδιών περιλαμβάνουν:

  Παραδοσιακά Ψαλίδια

  Δημοφιλή στους απαιτητικούς γνώστες των πούρων παγκοσμίως, τα παραδοσιακά ψαλίδια έχουν συνήθως μήκος μεταξύ 5½" και 6½" ίντσες, ενώ παρέχουν ισορροπημένη αίσθηση και κομψή old-world χάρη. Ενώ τα περισσότερα ψαλίδια πούρων δεν είναι κατάλληλα για ταξίδια, αυτά τα ψαλίδια είναι άνετα στο κράτημα και παρέχουν μια κλασική εμφάνιση που είναι ιδανική για το σπίτι, το γραφείο ή το σαλόνι. To best-seller adorini Ανοξείδωτο Ψαλίδι Πούρων αποτελεί την πεμπτουσία των κλασικών.

  Ψαλίδια Τσέπης

  Εάν σκοπεύετε να μεταφέρετε ψαλίδι πούρων στα ταξίδια σας, τότε ένα μικρότερο ψαλίδι τσέπης θα ήταν προτιμότερο. Αυτά τα φορητά ψαλίδια διαθέτουν συχνά παρόμοιο σχεδιασμό με τα παραδοσιακά ψαλίδια με μικρότερες λαβές ή ακόμη και πιο συμπαγή πτυσσόμενο σχεδιασμό. Τα ψαλίδια τσέπης δεν καταλαμβάνουν μόνο λιγότερο χώρο, αλλά πολλοί λάτρεις των πούρων μπορεί να διαπιστώσουν ότι οι κοντύτερες λαβές και το ελαφρύτερο βάρος παρέχουν λίγο περισσότερο έλεγχο κατά την κοπή των πούρων.

  Ψαλίδια με Τριπλή Λεπίδα

  Το ψαλίδι πούρων με τριπλή λεπίδα παρέχει μια εκλεπτυσμένη, μοντέρνα εκδοχή του παραδοσιακού ψαλιδιού πούρων. Τρεις λεπίδες λειτουργούν συνδυαστικά για να δημιουργήσουν ένα στρογγυλό άνοιγμα, τύπου camera aperture, η κίνηση κοπής του οποίου παρέχει μια ομαλή και αποτελεσματική κοπή χωρίς να "τσιμπάει" το πούρο. Αυτά τα ψαλίδια είναι ιδιαίτερα αγαπητά και μπορούν να προσθέσουν λίγο έξτρα pizazz στην κοπή πούρων, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ενθουσιάσουν όσους λατρεύουν τους πουροκόφτες διπλής γκιλοτίνας. Το ψαλίδι πούρων adorini Deluxe είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ψαλιδιού που είναι εύκολο στη χρήση, κομψό και αξιόπιστο.

  Τα ψαλίδια πούρων είναι εργαλεία κοπής ακριβείας, οπότε θέλετε να είστε σίγουροι ότι τα κοπτικά έχουν σούπερ κοφτερές και ανθεκτικές λεπίδες. Τα ψαλίδια πούρων με στομωμένη λεπίδα μπορούν να "τσιμπήσουν" το πούρο, να καταστρέψουν το φύλλο περιτυλίγματος και να δώσουν ένα γρήγορο και απογοητευτικό τέλος στην εμπειρία του πούρου σας. Γι' αυτό, αναζητήστε πάντα ψαλίδια υψηλής ποιότητας με λεπίδες είτε από ανοξείδωτο ατσάλι ή λεπίδες με κεραμική επίστρωση για καλύτερα αποτελέσματα.

  Κόψτε τα πούρα σας με φινέτσα και στυλ.

  Ανεξάρτητα εάν είστε πουρίστας του καπνίσματος πούρων, θέλετε να δημιουργήσετε μια φινετσάτη ατμόσφαιρα σαλονιού ή απλώς θέλετε να δοκιμάσετε έναν νέο τρόπο κοπής πούρων, τα ψαλίδια πούρων μπορούν να αποτελέσουν μια ικανοποιητική επιλογή. Αποδεχτείτε την πρόκληση και δοκιμάστε τις ικανότητές σας στο κόψιμο πούρων με ένα νέο ψαλίδι πούρων.


Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.. Δωρεάν αποστολή από 99,00 € . Για τιμή παραγγελίας κάτω από 99,00 € ισχύουν πρόσθετα έξοδα αποστολής . Οι Strikeout τιμές είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής.