Xikar

Xikar

Η *Xikar έκανε τη διαφορά με game-changing πουροκόφτες που προτιμώνται από τους λάτρεις των πούρων σε όλο τον κόσμο. Έτσι, ήταν φυσικό ότι η Xikar θα παρουσίαζε μια σειρά με αναπτήρες πούρων που θα μπορούσαν να συνδυαστούν με τους θρυλικούς πουροκόφτες του brand. Όπως με τους πουροκόφτες Xikar, κάθε αναπτήρας Xikar ενσαρκώνει το πάθος της ομάδας Xikar να συνδυάζει την καινοτομία** αιχμής με την καθημερινή λειτουργικότητα και αξία.


Η Ιστορία της Xikar

Ο cigar afficionado Kurt Van Keppel απογοητευόταν όλο και περισσότερο από την έλλειψη που υπήρχε στην αγορά σε αξιόπιστους πουροκόφτες. Ο Van Keppel, ακολουθώντας το motto "Αν θέλεις κάτι να γίνει σωστά, πρέπει να το κάνεις μόνος σου", συνεργάστηκε με τον φίλο του, μηχανικό σχεδιασμού Scott Almsberger, για να δημιουργήσουν τον απόλυτο κόφτη πούρων.


Μήνες έρευνας και ανάπτυξης οδήγησαν στη σχεδίαση και κατασκευή ενός πουροκόφτη που συνδυάζει τέλεια το σύγχρονο design και τα σύγχρονα υλικά κατασκευής με τη φιλική προς τον χρήστη ευελιξία. Προτού ο πουροκόφτης λανσαριστεί και η εταιρεία φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα κύρους του κλάδου, οι Van Keppel και Almsberger έπρεπε να καταλήξουν σε ένα όνομα για τη νέα τους επιχείρηση.

Για να ονομάσουν σωστά το πρωτοποριακό δημιούργημά τους, οι Van Keppel και Almsberger στράφηκαν στο παρελθόν και συγκεκριμένα στους Taino, μια φυλή που άκμαζε σε όλη την Καραϊβική την εποχή της άφιξης του Χριστόφορου Κολόμβου στον Νέο Κόσμο. Η συνοδεία του Κολόμβου και όσοι ακολούθησαν περιέγραψαν ότι οι Taino κάπνιζαν καπνό μέσα σε φλούδες καλαμποκιού ή φύλλα φοίνικα.
Οι Taino λέγεται ότι αποκαλούσαν τα μοναδικά τους καπνά "sikars", τα οποία έμοιαζαν πολύ με τα σημερινά "πούρα". Οι Van Keppel και Almsberger αντικατέστησαν το "S" με ένα "X" για να του δώσουν ένα σύγχρονο look και ήχο, μια απόφαση που βοήθησε να γίνει η Xikar σήμερα ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα παγκοσμίως brands στα αξεσουάρ πούρων.

Αφού κατέληξαν στο όνομα Xikar, ο πουροκόφτης, πλέον γνωστός ως Xikar Xi-1, ήταν έτοιμος να κατακτήσει τις παγκόσμιες αγορές. Ο συγκεκριμένος πουροκόφτης μετεξελίχθηκε σε μια τεράστια εμπορική επιτυχία που άλλαξε για πάντα τη βιομηχανία στα αξεσουάρ για πούρα. Βασιζόμενοι στην επιτυχία του πουροκόφτη Xi-1, οι Van Keppel και Almsberger συνέχισαν να αναπτύσσουν τη σειρά με πουροκόφτες Xikar, αλλά και άλλα καινοτόμα αξεσουάρ καπνίσματος πούρων, πάντα με γνώμονα την αντοχή, την λειτουργικότητα και την αξία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη μεγάλη γκάμα αναπτήρων της Xikar.

Xikar - Επιλογές Αναπτήρων

Είτε επιλέγετε έναν αναπτήρα με βάση την εμφάνισή του, τη λειτουργία του, την αξία που προσφέρει ή όλα τα παραπάνω, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε μια εξαιρετική επιλογή στη σειρά αναπτήρων Xikar. Ακολουθούν μερικοί από τους τωρινούς αγαπημένους:

Xikar ELX

Ο bestseller αναπτήρας Element της Xikar έχει επανασχεδιαστεί ως Xikar ELX για να προσφέρει ακόμα πιο αποδοτικές δυνατότητες ανάμματος. Η ανάφλεξη με διπλή φλόγα Jet και ο ενσωματωμένος πουροκόφτης τύπου punch (διάτρηση πούρων) προσφέρουν όλη την ευελιξία που χρειάζεστε για να απολαμβάνετε πούρα οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

Xikar Allume

Αυτός ο κλασικός αναπτήρας Xikar είναι από τους πλέον αγαπημένους από τότε που πρωτολανσαρίστηκε. Ο αναπτήρας Xikar Allume προσφέρει ωραία αίσθηση στο χέρι, μια ανθεκτική στον άνεμο φλόγα τζετ και είναι κατασκευασμένος για να αντέχει. Με τη στιβαρή κατασκευή, την άνετη φορητότητα και την εύκολη στη χρήση ανάφλεξη με πλευρική συμπίεση, ο αναπτήρας Allume είναι έτοιμος για σχεδόν κάθε πρόκληση.

Xikar Executive

Ο αναπτήρας Xikar Executive σχεδιάστηκε για τους λάτρεις των πούρων που εκτιμούν ένα άψογο μείγμα λειτουργικότητας, αξιοπιστίας και στυλ. Ο συγκεκριμένος αναπτήρας αποτελεί μια ακόμα θρυλική κλασική δημιουργία της Xikar. Επανασχεδιασμένος για βελτιωμένη ισχύ ανάμματος, ο αναπτήρας διαθέτει ανάφλεξη με πλευρική συμπίεση, φλόγα μονής δέσμης και εκλεπτυσμένη εμφάνιση που τον καθιστούν προφανή επιλογή για τον σύγχρονο λάτρη των πούρων που βρίσκεται εν κινήσει.

Xikar Tech

Για έναν αναπτήρα που συνδυάζει μεγάλη χωρητικότητα καυσίμου, ανθεκτικότητα και αξία, μη ψάχνετε άλλο, ο αναπτήρας Xikar Tech τα προσφέρει όλα αυτά. Το μεγάλο, διαφανές δοχείο καυσίμου σας μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε απαιτητική περίσταση, ακόμα και σε μεγάλες εξορμήσεις στην ύπαιθρο. Εργονομικός και στιβαρά κατασκευασμένος, ο συγκεκριμένος αναπτήρας εγγυάται με την αξιοπιστία του και μπορείτε να βασίζεστε σε αυτόν κάθε μέρα. Διατίθεται με μονή φλόγα jet ή πολλαπλή φλόγα jet.

Xikar Ellipse

Επανασχεδιασμένος για βελτιωμένη απόδοση, ο αναπτήρας Xikar Ellipse συνεχίζει να εξελίσσεται ως ένας από τους αγαπημένους αναπτήρες του brand. Το εκλεπτυσμένο αλλά ευχάριστο στο κράτημα design του συμπληρώνει την ισχυρή ανάφλεξη τριπλής φλόγας jet που ανάβει με ένα απλό πάτημα του αντίχειρα.

Xikar Forte

Η δημιουργία του αναπτήρα Xikar Forte, εμπνευσμένη από καυτή ράβδο, κάνει το κόψιμο και το άναμμα των πούρων cool, διασκεδαστικό και αποτελεσματικό ταυτόχρονα. Το εξωτερικό περίβλημα του αναπτήρα Forte, που στέφθηκε ως το Αξεσουάρ Πούρων της Χρονιάς από το Cigar Journal, διαθέτει μια ισχυρή αντιανεμική φλόγα jet και πουροκόφτη τύπου punch cutter για διάτρηση πούρων 7mm. Για αποτελεσματικό άναμμα πούρων με ασυμβίβαστο στυλ.

Xikar Stratosphere

Δεν υπάρχει ίσως τίποτα πιο απογοητευτικό όταν ταξιδεύετε σε μεγαλύτερα υψόμετρα από έναν αναπτήρα που δεν ανάβει όταν τον χρειάζεστε περισσότερο. Η ομάδα της Xikar βρήκε τη λύση για αυτό το πρόβλημα με τον αναπτήρα Xikar Stratosphere. Η αντιανεμική φλόγα για μεγάλο υψόμετρο και η ελαφριά αλλά ανθεκτική κατασκευή καθιστούν αυτόν τον αναπτήρα μια εξαιρετική επιλογή για τους σύγχρονους ταξιδιώτες και περιπετειώδεις εξερευνητές.

Xikar HP4

Εμπνευσμένος από τα σύγχρονα εξελιγμένα supercars, ο αναπτήρας Xikar HP4 επιτυγχάνει μια ισορροπία μεταξύ της ανθεκτικής λειτουργικότητας και του σύγχρονου design. Αν θέλετε έναν αναπτήρα που κάνει αίσθηση, αλλά παράλληλα να είναι εύκολος στο κράτημα και τον χειρισμό, αυτός ο δημοφιλής αναπτήρας θα αποτελέσει σίγουρα μια επιτυχημένη επιλογή.

Xikar Turrim

Ο αναπτήρας Xikar Turrim διαθέτει ισχυρή ανάφλεξη με φλόγα jet, τροχό ρύθμισης με καστάνια, υπερμεγέθες δοχείο καυσίμου και μεγάλο παραθυράκι καυσίμου. Το μοναδικό design κυλίνδρου 5" x 64 του αναπτήρα καθιστά τον Turrim έναν υψηλής απόδοσης επιτραπέζιο αναπτήρα πούρων καθώς και τον απόλυτο αναπτήρα για τον ταξιδεύοντα cigar connoisseur. Ο αναπτήρας μπορεί να χωρέσεις στις περισσότερες ταξιδιωτικές θήκες πούρων.

Xikar Volta

Ο αναπτήρας Xikar Volta συγκεντρώνει όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες της Xikar και αποτελεί τον απόλυτο αναπτήρα γραφείου. Ένα μεγάλο κουμπί ανάφλεξης ανασύρει μια ασπίδα προστασίας και ενεργοποιεί ισχυρούς καυστήρες τετραπλής φλόγας παρέχοντας βέλτιστη κάλυψη καύσης κατά το άναμμα των πούρων. Η ρύθμισης υπερμεγέθους φλόγας με καστάνια και το μεγάλο παραθυράκι καυσίμου αυξάνουν την αξία αυτού του μοναδικού αναπτήρα.

Xikar Αναπτήρας - Σετ Δώρου

Η Xikar προσφέρει επίσης διάφορα σετ δώρου που περιλαμβάνουν αναπτήρες και μερικά από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ της Xikar. Από combos με αναπτήρα/πουροκόφτη μέχρι θεματικά σετ για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, του γκολφ ή των περιπετειών στην ύπαιθρο, η Xikar διαθέτει έξυπνες επιλογές για σετ δώρου βοηθώντας σας να χαρίσετε στον αγαπημένο σας λάτρη πούρων ή στον εαυτό σας την μοναδική εμπειρία της Xikar.

Xikar - Εγγύηση Εφ’ Όρου Ζωής

Η Xikar έχει δεσμευτεί να προσφέρει κορυφαία προϊόντα και στέκεται δίπλα σε κάθε μία από τις δημιουργίες της προσφέροντας εγγύηση εφ' όρου ζωής. Εάν ο αναπτήρας δεν ανταποκριθεί στην υπόσχεση της Xikar, η Xikar είναι πρόθυμη να αποκαταστήσει τα όποια τυχόν προβλήματα με τον αναπτήρα.

Xikar - Φροντίδα Αναπτήρα

Παρόλο που είναι υπέροχο να έχετε μια εγγύηση εφ' όρου ζωής, δε θα πρέπει να παραλείπετε να προσφέρετε στον αναπτήρα σας όλη τη φροντίδα που του αξίζει. Θα πρέπει να ακολουθείτε πάντα τις συστάσεις συντήρησης της Xikar, συμπεριλαμβανομένης της αποκλειστικής χρήσης βουτανίου premium ποιότητας. Η παροχή επιπλέον φροντίδας θα διατηρήσει τον αναπτήρα Xikar σε βέλτιστη απόδοση και έτσι, πολύ πιθανό, να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ποτέ την υπηρεσία εγγύησης εφ' όρου ζωής της Xikar.

Μοναδική Εμπειρία Ανάμματος με Αναπτήρες Xikar

Η Xikar σχεδιάζει αναπτήρες που συνδυάζουν εξαιρετικά τη μορφή, με τη λειτουργικότητα, και την αξία. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα brands για τους λάτρεις των πούρων, από τότε που ουσιαστικά πρωτοεμφανίστηκε η Xikar με τους κλασικούς κόφτες πούρων . Ανακαλύψτε, σήμερα κιόλας, τη μοναδική εμπειρία που προσφέρουν τα αξεσουάρ πούρων της Xikar και αποκτήστε τον ιδανικό αναπτήρα Xikar για τα γούστα και τις προσδοκίες σας.


Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.. Δωρεάν αποστολή από 99,00 € . Για τιμή παραγγελίας κάτω από 99,00 € ισχύουν πρόσθετα έξοδα αποστολής . Οι Strikeout τιμές είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής.