Τασάκια πούρων

Τασάκια πούρων

Καλλωπίστε το χώρο καπνίσματος και παράλληλα διαμορφώστε ένα βολικό και ασφαλές μέρος για να ξεκουράζετε τα πούρα σας με το κατάλληλο σταχτοδοχείο για πούρα. Ανεξάρτητα εάν χρειάζεστε ένα απλό σταχτοδοχείο για την αυλή, κάτι φορητό ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, είτε ένα σταχτοδοχείο που να προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στον χώρο καπνίσματος πούρων, υπάρχουν σίγουρα πολλά σταχτοδοχεία που θα σας καλύψουν πλήρως.


Σε τι διαφέρει ένα σταχτοδοχείο για πούρα από ένα κοινό σταχτοδοχείο;

Ενώ η βασική λειτουργία όλων των σταχτοδοχείων είναι να παρέχουν ένα ασφαλές μέρος για την απόρριψη της στάχτης, τα σταχτοδοχεία πούρων προσφέρουν μερικά πρόσθετα χαρακτηριστικά για να διευκολύνουν τα πράγματα, λαμβάνοντας υπόψη τον όγκο του μέσου πούρου σας, όπως:

 • Μεγαλύτεροι χώροι για τη συσσώρευση της στάχτης των πούρων, συχνά με βαθύτερες λεκάνες και/ή μεγαλύτερα σημεία για τοποθέτηση πούρου.
 • Ενσωματωμένα σημεία ξεκούρασης πούρων, αρκετά μεγάλα για να φιλοξενήσουν διάφορα μεγέθη πούρων, προσφέροντας ένα ασφαλές και σίγουρο μέρος για να τοποθετήσετε το πούρο σας.
 • Ευρεία γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και στυλ με θέμα το πούρο, ιδανικά για τη διακόσμηση του σπιτιού, του γραφείου ή του σαλονιού.

  Τα σταχτοδοχεία πούρων διευκολύνουν την αποτελεσματική απόρριψη των χρησιμοποιημένων πούρων και της στάχτης, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε τον χώρο για τα πούρα σας καθαρότερο συγκρητικά με τα κοινά σταχτοδοχεία.


  Επιλέγοντας σταχτοδοχείο για πούρα

  Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν επιλέγετε ένα σταχτοδοχείο για πούρα ώστε να βελτιστοποιήσετε την απόλαυση του καπνίσματος πούρων. Σκεφτείτε πού θα χρησιμοποιήσετε το σταχτοδοχείο και με ποιον. Εάν το χρησιμοποιείτε κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, ίσως να θέλετε να επιλέξετε ένα σταχτοδοχείο κατασκευασμένο από υλικό ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Αν θέλετε μια πιο επίσημη εμφάνιση για εσωτερικούς χώρους, τα σταχτοδοχεία από γυαλί ή πορσελάνη ξεχωρίζουν με το γοητευτικό και φινετσάτο στυλ τους.

  Όταν σας αρέσει να απολαμβάνετε τα πούρα σας με άλλους λάτρεις πούρων, τότε ένα μεγαλύτερο σταχτοδοχείο με πρόσθετες βάσεις για πούρα είναι πιθανώς καταλληλότερο. Εάν διοργανώνετε πάρτι ή άλλες εκδηλώσεις, τα free-standing σταχτοδοχεία αποτελούν μια προφανή επιλογή. Τα τασάκια ταξιδιού σε μέγεθος τσέπης είναι επίσης μια γρήγορη και εύκολη επιλογή που σας επιτρέπει να πετάτε με ασφάλεια την στάχτη ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Μόλις προσδιορίσετε επακριβώς πού και πότε θα χρησιμοποιείτε το σταχτοδοχείο που επιθυμείτε να αγοράσετε, τότε θα μπορέσετε να προσδιορίσετε και ποιος τύπος σταχτοδοχείου ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

  Σταχοδοχεία για Πούρα - Τύποι

  Τα σταχτοδοχεία πούρων διατίθενται σε μια απίστευτα ευρεία γκάμα μεγεθών, σχημάτων, χρωμάτων και στυλ που ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε περίσταση. Ακολουθούν μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τύπους:

  Σταχτοδοχεία για Ένα Πούρο

  Ιδανικά για να απολαμβάνετε πούρα σε μοναχική ευδαιμονία. Αυτά τα σταχτοδοχεία διαθέτουν ένα μόνο στήριγμα πούρου και είναι γενικά πιο συμπαγή. Αποτελούν επίσης εξαιρετικές επιλογές όταν ο χώρος είναι περιορισμένος. Το Μαύρο Κεραμικό Σταχτοδοχείο Πούρου adorini Leaf αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα για όσους ψάχνουν σταχτοδοχείο για ένα πούρο.

  Σταχτοδοχεία για Δύο Πούρα

  Αυτές οι δημοφιλείς επιλογές διαθέτουν δύο βάσεις για πούρα, ώστε να μπορείτε άνετα να μοιράζεστε το χώρο στο σταχτοδοχείο σας με έναν συνάδελφο λάτρη πούρων. Το Τετράγωνο Γυάλινο Σταχτοδοχείο για Δύο Πούρα αποτελεί μια κομψή, διάφανη γυάλινη προσφορά κατάλληλη για σχεδόν κάθε περιβάλλον καπνίσματος πούρων.

  Σταχτοδοχεία για Πολλά Πούρα

  Ιδανικά για πάρτι με πούρα και άλλες φιλικές συγκεντρώσεις, αυτά τα σταχτοδοχεία διαθέτουν τρία ή περισσότερα στηρίγματα πούρων και γενικά έχουν μεγαλύτερα δοχεία για να χωρέσουν περισσότερη στάχτη. Το Τετράγωνο Γυάλινο Σταχτοδοχείο για τέσσερα πούρα αποτελεί δημοφιλή επιλογή.

  Σταχτοδοχεία με Μεγάλο Μπολ για Πούρα

  Τα σταχτοδοχεία με μεγάλο μπολ, που αναφέρονται επίσης ως deep bowl ή ψηλά σταχτοδοχεία, είναι ιδανικά όταν απαιτείται έξτρα χώρος για την εναπόθεση της στάχτης. Τα deep bowl σταχτοδοχεία για πούρα θα σας γλιτώσουν από έξτρα διαδρομές για άδειασμα του σταχτοδοχείου, δίνοντάς σας έτσι περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσετε με το αγαπημένο σας πούρο. Το Ανοξείδωτο Σταχτοδοχείο για Πούρα Stinky αποτελεί μια αγαπημένη και δημοφιλή deep bowl επιλογή.

  Όρθια Σταχτοδοχεία για Πούρα

  Γνωστά και ως free-standing ή τασάκια δαπέδου, τα όρθια σταχτοδοχεία είναι ουσιαστικά τασάκια πάνω σε βάση. Μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν οπουδήποτε και δεν χρειάζονται τραπέζι ή πάγκο. Τα όρθια τασάκια, όπως το Όρθιο Τασάκι της adorini, είναι ιδανικά για το σπίτι, την επιχείρηση ή για εξωτερικούς χώρους.

  Φορητά Σταχτοδοχεία για Πούρα

  Τα φορητά τασάκια διευκολύνουν τους λάτρεις των πούρων να απολαμβάνουν πούρα με ασφάλεια και καθαρά ενώ βρίσκονται εν κινήσει. Σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνονται "θησαυροί τσέπης", όπως το best-seller Φορητό Τασάκι με Συρόμενο Κλείσιμο Country που σας επιτρέπει να μεταφέρετε την στάχτη μαζί σας μέχρι να βρείτε το κατάλληλο μέρος για την απόρριψή της. Πολλά φορητά σταχτοδοχεία, όπως το Τασάκι Σταχτοδοχείο Xikar από ανοξείδωτο ατσάλι, έχουν σχεδιαστεί για να χωράνε στις περισσότερες ποτηροθήκες αυτοκινήτων, παρέχοντας μια εύκολη απόθεση για την στάχτη του πούρου σας, όσο η προσοχή των ματιών σας είναι στραμμένη στο δρόμο.

  Σταχτοδοχείο για Πούρα - Σετ Δώρου

  Αν ψάχνετε για ένα τέλειο δώρο για τον αγαπημένο σας λάτρη πούρων ή αν απλά προτιμάτε να έχετε αντίστοιχες σειρές, τότε τα σετ δώρων με τασάκια πούρων αποτελούν μια ιδανική επιλογή. Αυτά τα σετ συνδυάζουν τασάκια με άλλα αξεσουάρ πούρων, όπως κόφτες, αναπτήρες, θήκες πούρων ή άλλα χρήσιμα gadgets.

  Εμπλουτίστε τη στιγμή με ένα σταχτοδοχείο πούρων

  Κανείς δε θέλει να καθαρίζει τη στάχτη από το πάτωμα, τα έπιπλα, τον πάγκο ή το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Σίγουρα ούτε θέλετε να δημιουργήσετε κίνδυνο πυρκαγιάς ρίχνοντας στάχτη εκεί που δεν πρέπει. Απολαύστε τη στιγμή με τον σωστό τρόπο και διατηρήστε τον χώρο όπου φυλάσσετε τα πούρα σας, εκλεπτυσμένο, ασφαλή και καθαρό με ένα καλά επιλεγμένο τασάκι πούρων.


Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.. Δωρεάν αποστολή από 99,00 € . Για τιμή παραγγελίας κάτω από 99,00 € ισχύουν πρόσθετα έξοδα αποστολής . Οι Strikeout τιμές είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής.