Άλλοι κόφτες πούρων

Άλλοι κόφτες πούρων

Οι σημερινοί κόφτες πούρων διατίθενται σε μυριάδες σχέδια ιδανικά για κάθε περίσταση. Μην ανησυχείτε αν το να χρησιμοποιείτε κοινούς κόφτες - γκιλοτίνα πούρων (cigar guillotine cutters) ή κόφτες διάτρησης πούρων (punch cigar cutters) δεν είναι το φόρτε σας. Κάποιος από τους πολλούς κόφτες πούρων που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι βέβαιο ότι θα είναι κατάλληλος για εσάς.


Πέρα από τους συνηθισμένους κόφτες γκιλοτίνα και τους κόφτες διάτρησης, θα βρείτε μια σειρά από άλλα εργαλεία κοπής πούρων που κυμαίνονται από κλασικά παλιά αγαπημένα έως φουτουριστικά gadgets. Υπάρχουν κουτιά με εργαλεία πούρων με ενσωματωμένους κόφτες, ιδανικά για τους σοβαρούς λάτρεις των πούρων, κόφτες ακριβείας με πολλαπλές λεπίδες που κόβουν τα πούρα από πολλές κατευθύνσεις, καθώς και multi-tool gadgets που είναι ιδανικά για πεζοπορία ή για το γήπεδο του γκολφ.

Υπάρχουν, φυσικά, οι κόφτες V, επίσης γνωστοί ως wedge ή cat-eye κόφτες, με βάση το σχήμα της τομής που γίνεται στο πούρο. Αυτοί οι κόφτες δημιουργούν μια κοπή που δε μοιάζει με καμία άλλη, προσδίδοντας μια πραγματικά μοναδική εμπειρία καπνίσματος πούρων. Οι περισσότεροι κόφτες V λειτουργούν με τη βοήθεια ενός μοχλού που πιέζεται προς τα κάτω για να κόψει μια σφήνα από το άκρο του πούρου, η οποία, στο προφίλ, μοιάζει με το γράμμα V. Ενώ ορισμένοι θεωρούν ότι οι παραδοσιακοί κόφτες V είναι ογκώδεις και δύσχρηστοι, προτιμώνται από πολλούς λάτρεις της παλιάς σχολής.

Εξαιρετικοί για το σπίτι, το γραφείο ή το σαλόνι, υπήρχε μια εποχή που αυτοί οι κόφτες δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για όσους σχεδίαζαν να απολαμβάνουν τα πούρα τους εν κινήσει. Ωστόσο, οι κόφτες V έχουν εξελιχθεί αρκετά με την πάροδο των ετών για να προσφέρουν στους λάτρεις των πούρων πιο κομψές και πιο φορητές επιλογές κοπής V από ποτέ. Πολλοί από τους σημερινούς V-κόφτες, όπως ο best seller Κόφτης Πούρων Xikar VX V-Cut, προσφέρουν μια παραλλαγή που συνδυάζει έναν μηχανισμό τύπου γκιλοτίνας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα εργαλείο κοπής πούρων που είναι πιο βολικό και ευκολότερο στη χρήση από τα κλασικά V-cutter designs. Η βέλτιστη δύναμη κοπής της κίνησης ολίσθησης που μοιάζει με γκιλοτίνα και η σφηνοειδής λεπίδα έχουν ως αποτέλεσμα γρήγορες και καθαρές κοπές V, όπου κι αν πάτε. Οι σύγχρονοι κόφτες V διαθέτουν συχνά το πρόσθετο πλεονέκτημα των λεπίδων με ελατήριο που ασφαλώς κλειδώνουν στη θέση τους όταν τελειώσουν.

Για όσους απολαμβάνουν περιστασιακά ένα κόψιμο V αλλά εξακολουθούν να προτιμούν ένα ίσιο κόψιμο, οι
συνδυαστικοί κόφτες είναι ιδανικοί. Αυτοί οι κόφτες προσφέρουν πολλαπλές διαμορφώσεις λεπίδων** που σας επιτρέπουν να επιλέξετε είτε μια ευθεία γκιλοτίνα είτε έναν κόφτη V. Ο Κόφτης Πούρων 3 σε 1 Porsche Design είναι ένα κορυφαίο παράδειγμα.

Είτε πρόκειται για κόφτη V ή για συνδυαστικό κόφτη ή για άλλους μοναδικά διαμορφωμένους κόφτες πούρων, θα βρείτε μια πληθώρα επιλογών με τις οποίες μπορείτε να πειραματιστείτε. Βρείτε την προτιμώμενη κοπή σας σήμερα!


Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.. Δωρεάν αποστολή από 99,00 € . Για τιμή παραγγελίας κάτω από 99,00 € ισχύουν πρόσθετα έξοδα αποστολής . Οι Strikeout τιμές είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής.