Βιβλία, περιοδικά, DVDs

Βιβλία, περιοδικά, DVDs

Επεκτείνετε την εκτίμησή σας για τα πούρα εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας από αξιόπιστες πηγές και δημιουργώντας μια υπέροχη βιβλιοθήκη σχετικά με τα πούρα. Υπάρχουν αμέτρητα βιβλία, περιοδικά και DVD που θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για τα πούρα.


Βιβλία

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη χαλάρωση με ένα γευστικό πούρο και ένα καλό βιβλίο. Θα βρείτε άφθονο ανάγνωσμα σχετικό με τα πούρα που είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει ώρες χαράς και γνώσης στην εμπειρία του καπνίσματος πούρων. Μάθετε για την ιστορία των κουβανέζικων πούρων, τοποθεσίες φιλικές προς τα πούρα για τους παγκόσμιους ταξιδιώτες, κι άλλα πολλά. Θα βρείτε επίσης τον άκρως ενημερωτικό Οδηγό για Υγραντήρες της adorini, μια απαραίτητη πηγή γνώσεων για όλους τους λάτρεις των πούρων.

Περιοδικά

Ακολουθήστε τους Cigar Aficionados και τους ειδικούς σε θέματα που σχετίζονται με τα πούρα. Απορροφήστε όλες τις ανεκτίμητες γνώσεις από αξιόπιστες πηγές που προσφέρει το περιοδικό Cigar Journal, μέσω του οποίου οι ειδικοί πούρων σας καθοδηγούν στον συναρπαστικό κόσμο των πούρων και μοιράζονται πολλές χρήσιμες συμβουλές και μυστικά του κόσμου των πούρων.

DVDs

Απολαύστε εικόνες και ήχους από τον μαγευτικό κόσμο του πούρου με φανταστικές επιλογές από τον υπέροχο κόσμο της προσωπικής βιβλιοθήκης DVD του λάτρη του πούρου. Η best-seller έκδοση DVD με τον Οδηγό για Υγραντήρες της adorini αποτελεί μια must-have προσθήκη που θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς γίνεται η σωστή αποθήκευση των πούρων. Είμαστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε επαγγελματικές γνώσεις σε ελάχιστο χρόνο.

Από βιβλία-οδηγούς, ειδήσεις της βιομηχανίας, κριτικές πούρων, συνδυασμό τροφίμων και ποτών και πληθώρα άλλων θεμάτων, θα βρείτε όλες τις ενημερωτικές και διασκεδαστικές πηγές που χρειάζεστε για να απογειώσετε την εμπειρία του καπνίσματος πούρων.


Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.. Δωρεάν αποστολή από 99,00 € . Για τιμή παραγγελίας κάτω από 99,00 € ισχύουν πρόσθετα έξοδα αποστολής . Οι Strikeout τιμές είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής.