Adorini

Adorini

Η adorini προσφέρει μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ για κάπνισμα πούρων που μπορεί να εξιτάρει κάθε λάτρη πούρων. Η μεγάλη γκάμα αναπτήρων βουτανίου της Adorini απολαμβάνει μεγάλη δημοφιλία. Αυτοί οι αναπτήρες συνδυάζουν διαχρονική σχεδίαση, ανθεκτικότητα και αξία. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για άναμμα πούρων που μπορείτε να εμπιστευτείτε.


Η Φιλοσοφία της adorini

Ως καταξιωμένος ηγέτης στη βιομηχανία υγραντήρων πούρων από το 1999, η adorini είναι ένας καθιερωμένος προμηθευτής υγραντήρων και αξεσουάρ που έχει συγκεντρώσει την προσοχή των φίλων των πούρων σε όλο τον κόσμο. Οι ιδρυτές της εταιρείας Felix Spohn και Dr. Daniel Spohn οικοδόμησαν την adorini με βάση τη φιλοσοφία της παροχής ανώτερης ποιότητας και καινοτομίας σε λογική τιμή.

Αυτή η φιλοσοφία βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε υγραντήρα και αξεσουάρ της adorini. Οι λάτρεις των πούρων απευθύνονται στην adorini για καινοτόμα σχέδια, όπως οι νευρώσεις εξαερισμού RibTech της adorini και το σύστημα ύγρανσης adorini deluxe. Αυτές οι καινοτομίες διαχωρίζουν την adorini από τους άλλους κατασκευαστές υγραντήρων και έχουν συμβάλει στο να γίνει η adorini μια αγαπημένη και δημοφιλής επιλογή για τους λάτρεις των πούρων. Αυτή η δέσμευση για τη χρήση τεχνολογίας αιχμής και την επιλογή των καλύτερων τεχνιτών για την κατασκευή υγραντήρων σε λογική τιμή μεταφέρθηκε και σε άλλα προϊόντα της adorini, όπως οι αναπτήρες adorini.

Οι Αναπτήρες

Από την εμπειρία της με τους υγραντήρες, η σχεδιαστική ομάδα της adorini δημιουργεί αναπτήρες που ξεχωρίζουν με το γοητευτικό στυλ τους, αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν βέλτιστη λειτουργικότητα και εγγυώνται μακροχρόνια αντοχή. Η προκύπτουσα συλλογή αναπτήρων adorini προσφέρει στους λάτρεις των πούρων όλα όσα θα μπορούσαν να ελπίζουν από έναν ποιοτικό αναπτήρα πούρων. Κάθε ένας από αυτούς προσφέρει σταθερή κατασκευή, εξαιρετική φλόγα, εργονομική σχεδίαση και ευκολία στη χρήση, ενώ παράλληλα προσφέρει και ελκυστική, διαχρονική εμφάνιση.

Κάθε αναπτήρας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον καθημερινό λάτρη των πούρων, παρέχοντας μια αξιόπιστη πηγή φλόγας σε μια καλή τιμή. Κάθε αναπτήρας αποτελεί μια ιδανική επιλογή για σχεδόν κάθε στιγμή και μέρος.

Το Line-up

Οι αναπτήρες Adorini έχουν αποκτήσει φήμη για την αξιοπιστία και τη φιλική προς το χρήστη λειτουργικότητά τους. Η ανάφλεξη ενός ή δύο βημάτων, οι ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες φλόγες, τα παράθυρα στάθμης καυσίμου και οι ενσωματωμένοι κόφτες πούρων είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που συναντάμε στους αναπτήρες adorini. Ορισμένοι από τους πλέον αγαπημένους και δημοφιλείς αναπτήρες:

Ο adorini Jet
Ο best-seller αναπτήρας adorini Jet είναι ένας αγαπημένος αναπτήρας κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι για έξτρα αντοχή. Η ανθεκτική στον άνεμο φλόγα jet είναι ισχυρή και αξιόπιστη, ιδανική για υπαίθριες περιπέτειες. Δύο διατρητικοί κόφτες πούρων διαφορετικού μεγέθους αναδιπλώνονται από το πλάι, ώστε να υπάρχει πάντα διαθέσιμος ένας κόφτης πούρων.


Αυτός ο δημοφιλής αναπτήρας αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε έναν αναπτήρα βουτανίου με ενσωματωμένο κόφτη, ο οποίος να είναι εύκολος στη χρήση και να έχει μοντέρνα εμφάνιση και αίσθηση. Ο κλασικός αναπτήρας adorini Jet Light Μαύρος διατίθεται σε διάφορα άλλα κομψά χρώματα, όπως λευκό, ασημί, κίτρινο, κόκκινο, πορτοκαλί και αγωνιστικό πράσινο (racing green).

Ο adorini Slim
Για όσους επιθυμούν έναν πιο κομψό, πιο συμπαγή αναπτήρα τύπου jet, η adorini προσφέρει τον αναπτήρα adorini Slim. Σε αντίθεση με πολλούς πιο ογκώδεις αναπτήρες πούρων, το λεπτότερο προφίλ του συγκεκριμένου αναπτήρα καθιστά εύκολη τη μεταφορά του σε μια τσέπη. Η γρήγορη και εύκολη one-step ανάφλεξη καθιστά επίσης αυτόν τον αναπτήρα βουτανίου μια δημοφιλή επιλογή για τον καπνιστή που βρίσκεται πάντα εν κινήσει.


Οι στρογγυλεμένες άκρες του παρέχουν μια ομαλή και άνετη αίσθηση, ενώ το βάρος του είναι αρκετό για να διατηρείται σταθερός και ισορροπημένος στο χέρι. Αν και δεν διαθέτει ενσωματωμένο κόφτη πούρων ή πολλαπλές φλόγες, ο adorini Slim Αναπτήρας αποτελεί μια ευέλικτη επιλογή, λόγω της φλόγας που είναι ανθεκτική στον άνεμο, για τους καπνιστές που αγαπούν να απολαμβάνουν τα πούρα ή τσιγάρα τους σε υπαίθριους χώρους.

Ο adorini Puroso
Ο καινοτόμος αναπτήρας adorini Puroso αποτελεί το απόλυτο gadget για τον καπνιστή πούρων. Αυτός ο αναπτήρας βουτανίου διαθέτει διπλή φλόγα jet που ανάβει τα πούρα γρήγορα, ακόμη και σε συνθήκες με δυνατό άνεμο. Ένα εξαιρετικά αιχμηρό ατσάλινο punch πούρων της Solingen αναδιπλώνεται και εγγυάται μια εύκολη και καθαρή κοπή. Ο αναπτήρας διαθέτει επίσης μια βελόνα πούρου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κοπτικό διάτρησης ή ως draw enhancer.


Είτε σε πολυτελές χρυσό τόνο είτε σε διαχρονικό μαύρο, η εργονομική σχεδίαση του αναπτήρα τον καθιστά άνετο στο κράτημα και συμπληρώνει τη μοντέρνα εμφάνιση και τον γωνιακό σχεδιασμό του αναπτήρα. Η κλίση 45 μοιρών βοηθά τις διπλές φλόγες που είναι ανθεκτικές στον άνεμο να παρέχουν εξαιρετική ακρίβεια κατά το άναμμα των πούρων.

Επιλέγοντας Αναπτήρα adorini

Πριν επιλέξετε αναπτήρα, ίσως να θέλετε να λάβετε υπόψη σας μερικά σημεία για να βρείτε ευκολότερα τον καλύτερο αναπτήρα για εσάς. Σκεφτείτε πώς ο αναπτήρας θα ταιριάζει στο χέρι σας και στην τσέπη σας ή όπου αλλού μπορεί να τον κρατάτε όταν δεν τον χρησιμοποιείτε. Οι μεγαλύτεροι αναπτήρες έχουν γενικά μεγαλύτερες χωρητικότητες καυσίμου, αλλά μπορεί επίσης να είναι βαρύτεροι και πιο δύσχρηστοι κατά τη μεταφορά τους. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του HumidorDiscount θα βρείτε διαστάσεις και πρόσθετα χαρακτηριστικά για κάθε αναπτήρα, ώστε να διευκολυνθείτε στην αναζήτησή σας.

Αποφασίστε αν επιθυμείτε έναν ενσωματωμένο κόφτη πούρων. Αυτό μπορεί επίσης να προσθέσει όγκο σε έναν αναπτήρα, οπότε αν ψάχνετε για έναν λεπτό αναπτήρα και διαθέτετε ήδη έναν κόφτη πούρων, τότε ένας αναπτήρας χωρίς κόφτη είναι μια καλή επιλογή. Ευτυχώς, οι άνθρωποι της adorini κάνουν πολύ εύκολη την επιλογή ενός αναπτήρα, αφού κάθε αναπτήρας της adorini παρέχει στον χρήστη ανώτερη ποιότητα, άνεση και αξία.

Σπινθηροβόλο adorini Στυλ

Οι αναπτήρες Adorini επιτυγχάνουν μια ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας και λειτουργικότητας που ταιριάζει απόλυτα με τη βασική φιλοσοφία των ιδρυτών της Adorini. Η ποιότητα, η καινοτομία, η ευκολία χρήσης και η λογική τιμή είναι όλα εκεί. Έτσι, βρείτε σήμερα τον αναπτήρα adorini που ταιριάζει στα γούστα σας και απολαύστε μια υπέροχη εμπειρία καπνίσματος με την ποιοτική σφραγίδα της adorini!

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.. Δωρεάν αποστολή από 99,00 € . Για τιμή παραγγελίας κάτω από 99,00 € ισχύουν πρόσθετα έξοδα αποστολής . Οι Strikeout τιμές είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής.