Caseti

Caseti

Οι λάτρεις των πούρων που επιθυμούν έναν αναπτήρα πούρων που να "παντρεύει" εντυπωσιακή μοντέρνα σχεδίαση και πρακτική λειτουργικότητα θα βρουν πολλές επιλογές διαθέσιμες από την Caseti. Οι αναπτήρες Caseti αποτελούν εξαιρετική επιλογή, καθώς συνδυάζουν άψογα την πολυτελή φινέτσα με την αξιοπιστία μιας ισχυρής φλόγας.


Η Αποστολή της Caseti

Η ομάδα πίσω από τους αναπτήρες Caseti έχει ως στόχο να προσφέρει αναπτήρες που οι λάτρεις των πούρων μπορούν να εμπιστεύονται ότι θα αποδίδουν κάθε φορά που καλούνται να ανάψουν τα αγαπημένα τους πούρα. Σύμφωνα με το brand της Caseti, αυτοί οι διακεκριμένοι αναπτήρες προκύπτουν από την προσήλωση σε διάφορες βασικές αρχές που πρέπει να ενσωματώνει κάθε αναπτήρας:

 • Κλασική σχεδίαση
 • Υψηλή αισθητική
 • Συναρπαστική αίσθηση
 • Κομψότητα
 • Έμφαση στην λεπτομέρεια
 • Ολοκληρωμένη εμπειρία

  Ο σκοπός πίσω από αυτές τις λέξεις είναι η δημιουργία αναπτήρων που παρέχουν ποιότητα και αξιοπιστία, ενώ παράλληλα προσφέρουν στον χρήστη μια αίσθηση μοναδικότητας. Το αν η ομάδα της Caseti έχει επιτύχει αυτόν τον στόχο με κάθε αναπτήρα είναι προτιμότερο να το αποφασίσετε εσείς. Αλλά είναι βέβαιο ότι θα διαπιστώσετε πως ο κάθε αναπτήρας του συγκεκριμένου brand αφήνει μια εξαιρετική αίσθηση στο χέρι, ενώ η ανάφλεξη είναι εύκολη και η φλόγα αξιόπιστη. Αυτές είναι ορισμένες από τις αποδείξεις υπέρ της επιτυχίας της αποστολής της Caseti.

  Επιλέγοντας έναν Αναπτήρα Caseti

  Με μια ευρεία γκάμα επιλογών, υπάρχει ένας αναπτήρας Caseti που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε περίσταση και στυλ. Οι αναπτήρες Caseti προσφέρουν πολυτελή εμφάνιση και φιλική προς το χρήστη σχεδίαση που συμβάλλουν στο να γίνει ο κάθε αναπτήρας Caseti ένα πολυετές best seller. Υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν ψωνίζετε έναν αναπτήρα Caseti:

  Τύπος Ανάφλεξης
  Η Caseti προσφέρει αναπτήρες βουτανίου σπινθηριστές με πυριτόλιθο, αλλά και δημοφιλείς πιεζοηλεκτρικούς αναπτήρες σπινθηρισμού , ο καθένας με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

  Αναπτήρες Σπινθηριστές με Πυριτόλιθο
  Οι αναπτήρες πυριτόλιθου της Caseti παράγουν κομψή απαλή φλόγα με μια απλή περιστροφή του τροχού πυριτόλιθου. Το μειονέκτημα των αναπτήρων πυριτόλιθου είναι η πρόσθετη συντήρηση της περιστασιακής αλλαγής πυριτόλιθου. Αυτό αντισταθμίζεται με το παραπάνω από την ανθεκτικότητά τους, καθώς και από τη διαχρονική τους εμφάνιση και αίσθηση. Ο αναπτήρας Caseti President είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα που ακροβατεί όμορφα ανάμεσα στη ροματική νοσταλγία του παρελθόντος και τη σύγχρονη εποχή.

  Πιεζοηλεκτρικοί Αναπτήρες Σπινθηρισμού
  Οι πιεζοηλεκτρικοί αναπτήρες σπινθηρισμού της Caseti περιλαμβάνουν τόσο φλόγα τζετ όσο και μαλακή φλόγα, όπως ο αναπτήρας Caseti Cannes Chrome. Η πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη καταργεί την ανάγκη αντικατάστασης πυριτόλιθων, χρησιμοποιώντας αντ' αυτού έναν κρύσταλλο χαλαζία ως μηχανισμό σπινθηρισμού. Ωστόσο, η δράση ακριβείας αυτού του συστήματος μπορεί να είναι πιο επιρρεπής σε παρεμποδίσεις από σκουπιδάκια ή σταγόνες. Ωστόσο, με τον κατάλληλο χειρισμό και πολύ λίγη συντήρηση, εκτός από το γέμισμα με βουτάνιο, αυτοί οι αναπτήρες θα ανάψουν τα πούρα ή τα τσιγάρα σας, γρήγορα κι εύκολα.

  Τύπος Φλόγας
  Αυτό έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την προσωπική προτίμηση, αλλά καθορίζεται επίσης από το πού και πώς θα χρησιμοποιήσετε τον αναπτήρα. Οι παραδοσιακοί αναπτήρες μαλακής φλόγας με πυριτόλιθο, όπως ο αναπτήρας Caseti Rome Μαύρος/Χρυσός, είναι ιδανικοί για εκείνες τις στιγμές σε εσωτερικούς χώρους που απαιτούν άναμα με μια πινελιά κομψότητας. Οι παραδοσιακοί αναπτήρες μαλακής φλόγας (soft flame lighters) χρησιμοποιούνται καλύτερα εκεί όπου ο άνεμος έχει μικρή ή καθόλου επίδραση.

  Οι αναπτήρες με τζετ φλόγα (jet flame lighters), όπως ο αναπτήρας Caseti Jet Flame Torch Αναπτήρας Χρώμιο/Μαύρος, είναι ιδανικοί για εξωτερικούς χώρους και παρέχουν μια πιο εστιασμένη φλόγα ανθεκτική στον άνεμο, η οποία μπορεί να κάνει δυνατό το άναμμα των πούρων ακόμα και σε υπαίθριες καιρικές συνθήκες με δυνατό άνεμο.

  Μέγεθος Αναπτήρα
  Οι σχεδιαστές της Caseti θέτουν ως στόχο τη δημιουργία αναπτήρων που είναι άνετοι τόσο στο χέρι όσο και για μεταφορά στην τσέπη, γι' αυτό και πολλοί από τους αναπτήρες της σειράς Caseti έχουν λεπτό προφίλ. Ο αναπτήρας Caseti Piezo Slim Χρώμιο/Μαύρο είναι ένα δημοφιλές παράδειγμα. Για όσους προτιμούν αναπτήρες με πιο ουσιαστικό μέγεθος, η Caseti σας καλύπτει επίσης. Ο αναπτήρας Caseti Soleil Χρώμιο/Μπλε αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή που συνδυάζει στιβαρή εμφάνιση και αίσθηση.

  Φινίρισμα
  Οι αναπτήρες Caseti διατίθενται σε πολυτελή φινιρίσματα που υλοποιούν πλήρως την αποστολή της Caseti να προσφέρει κομψά και αισθητικά ευχάριστα σχέδια αναπτήρων. Από το διακοσμητικό χρώμιο ή τη χρυσή πλάκα έως την εξαιρετική λάκα, οι αναπτήρες Caseti ταιριάζουν στη διάθεση, ανεξάρτητα από το πόσο casual ή επίσημη μπορεί να είναι. Ο αναπτήρας Caseti Homme Μαύρος είναι ένας αναπτήρας που αρέσει στο κοινό και συνδυάζει την κομψή εμφάνιση της επιχρωμίωσης με την εντυπωσιακή μαύρη λάκα..

  Πρόσθετα Χαρακτηριστικά Αναπτήρα
  Οι αναπτήρες Caseti διαθέτουν μια ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών που προσθέτουν αξία στην εμπειρία του αναπτήρα σας. Κάθε αναπτήρας διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών, οπότε θα πρέπει να εξετάσετε ποιος ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Τα κοινά χαρακτηριστικά των αναπτήρων Caseti περιλαμβάνουν:
 • Ανάφλεξη με ένα άγγιγμα
 • Πολλαπλές φλόγες
 • Ενσωματωμένος κόφτης πούρων
 • Ένδειξη στάθμης καυσίμου
 • Εξαιρετικά μεγάλος τροχός ρύθμισης φλόγας

  Αυτά και άλλα χαρακτηριστικά προσθέτουν στην ήδη εντυπωσιακή αξία κάθε αναπτήρα Caseti. Διατηρήστε αυτή την αξία και τη βέλτιστη απόδοση χρησιμοποιώντας μόνο καύσιμο βουτανίου και πυριτόλιθους υψηλής ποιότητας. Έτσι, ο αναπτήρας Caseti θα σας προσφέρει ποιοτική φλόγα για πολλά χρόνια.

  Οι Αναπτήρες Caseti Ξεχωρίζουν

  Οι αναπτήρες Caseti απευθύνονται στους απαιτητικούς λάτρεις του καπνίσματος που επιθυμούν ποιότητα, αξία και κοσμοπολίτικη ευαισθησία. Είτε πρόκειται για κλασικούς αναπτήρες μαλακής φλόγας είτε για μοντέρνους αναπτήρες jet flame, είτε για αναπτήρες πυριτόλιθου είτε για piezo, είτε για αναπτήρες λεπτού προφίλ είτε για αναπτήρες μεγάλου πάχους, υπάρχει ένας αναπτήρας Caseti που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.. Δωρεάν αποστολή από 99,00 € . Για τιμή παραγγελίας κάτω από 99,00 € ισχύουν πρόσθετα έξοδα αποστολής . Οι Strikeout τιμές είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής.