Pegasus

Pegasus

Οι υγραντήρες Guy Janot είναι εδώ και πολύ καιρό οι αγαπημένοι των φίλων των πούρων, προσφέροντας εξαιρετική κατασκευή και πολυτελή, εντυπωσιακά σχέδια. Μια δεύτερη σειρά υγραντήρων υπό το σήμα της Guy Janot, που ονομάστηκε Pegasus, έχει επίσης τραβήξει την προσοχή των απανταχού εραστών των πούρων. Όμορφα κατασκευασμένοι, εκλεπτυσμένοι και οικονομικά προσιτοί, οι υγραντήρες Pegasus έχουν θέσει ένα νέο πρότυπο για τον σύγχρονο υγραντήρα πούρων.

]

Επαναπροσδιορισμός στους Υγραντήρες Πούρων
Η σειρά υγραντήρων Pegasus αντικατοπτρίζει το πάθος των τεχνιτών της Guy Janot και την επιθυμία τους να δημιουργήσουν τους καλύτερους υγραντήρες πούρων της αγοράς. Ανεξάρτητα εάν ανήκουν στη σειρά Guy Janot ή στη σειρά Pegasus, κάθε υγραντήρας φέρει το σήμα της ύψιστης ποιότητας και είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει για πολλά χρόνια εξαιρετικό έλεγχο της υγρασίας.
Στη σειρά Pegasus θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα εξελιγμένων υγραντήρων, καθένας από τους οποίους μπορεί να προσφέρει μια πολύ γουστόζικη στυλιστική πινελιά σε κάθε χώρο αποθήκευσης πούρων. Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού κάθε υγραντήρα που κάνουν τους υγραντήρες Pegasus να ξεχωρίζουν από τους άλλους:

Μινιμαλιστικό στυλ
Οι υγραντήρες Pegasus επιτυγχάνουν μια όμορφη ισορροπία μεταξύ κομψότητας και λειτουργικότητας. Συγκαταλέγονται στους υγραντήρες πούρων που δείχνουν και είναι πολυτελείς χωρίς επιτήδευση. Οι υγραντήρες πούρων Pegasus ξεχωρίζουν χάρη στην αριστοτεχνική χρήση διαφόρων εξωτικών ξύλων και μοναδικών φινιρισμάτων. Σχεδόν κάθε παραλλαγή έχει γίνει ένας κλασικός υγραντήρας που εκτιμάται από τους λάτρεις πούρων όλων των επιπέδων γούστου.Σταθερή κατασκευή
Κάθε υγραντήρας διαθέτει μεντεσέδες βαρέως τύπου και ιδιαίτερα παχιά τοιχώματα που παρέχουν ανθεκτικότητα και διασφαλίζουν ότι δεν θα διαφύγει υγρασία, η οποία διαφορετικά θα στερούσε από τα πούρα πολύτιμη υγρασία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα έναν υγραντήρα κατασκευασμένο για να διαρκέσει και να παρέχει ένα ασφαλές και σίγουρο "καταφύγιο" για τα πιο πολύτιμα πούρα σας.Αξιόπιστη ύγρανση
Οι υγραντήρες της Guy Janot χρησιμοποιούν τη σύγχρονη τεχνολογία για να παρέχουν σταθερή υγρασία μέρα με τη μέρα με μια μικρή ποσότητα αποσταγμένου νερού. Κάθε φορά που η σχετική υγρασία πέφτει κάτω από το 72% περίπου, ο υγραντήρας απελευθερώνει υγρασία. Εάν η υγρασία αυξηθεί πάνω από το 72%, απορροφά υγρασία. Το αυτορρυθμιζόμενο σύστημα ύγρανσης, που περιλαμβάνεται στους περισσότερους υγραντήρες Pegasus, παρέχει τρομερό έλεγχο της υγρασίας που μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα διατηρεί τα πούρα σε βέλτιστη κατάσταση.


Από μέσα προς τα έξω
Δεδομένου ότι η πρωταρχική λειτουργία ενός υγραντήρα είναι η διατήρηση των πούρων, κάθε υγραντήρας Pegasus κατασκευάζεται πρώτα απ' όλα με έμφαση στη σταθερότητα και τον εσωτερικό σχεδιασμό. Τα παχιά τοιχώματα, οι σταθερά κατασκευασμένοι μεντεσέδες και η επένδυση από ισπανικό κέδρο υψηλής ποιότητας συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση του ελέγχου της υγρασίας, ελαχιστοποιώντας την απώλεια υγρασίας που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ξηρά και κατεστραμμένα πούρα.

Η στιβαρή κατασκευή κάθε υγραντήρα λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με τον υγραντήρα, ώστε να μη χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε υγρόμετρο! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διατηρείτε τον υγραντήρα γεμάτο με αποσταγμένο νερό και το περιστασιακό διάλυμα ελέγχου της υγρασίας και αυτό είναι όλο. Αυτό σας επιτρέπει να περνάτε λιγότερο χρόνο ανησυχώντας για την κατάσταση των πούρων σας και περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας καλύτερα, πιο αποτελεσματικά διατηρημένα πούρα.

Πολλοί από τους υγραντήρες πούρων διαθέτουν επίσης διαχωριστικά για την καλύτερη οργάνωση των πούρων σας. Οι υγραντήρες μεγαλύτερης χωρητικότητας μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν αφαιρούμενους δίσκους, διευκολύνοντας την ταξινόμηση και την εύρεση των πούρων όταν έρθει η ώρα να ανάψετε την αγαπημένη επιλογή σας. Υπάρχει επίσης άφθονος χώρος σε κάθε υγραντήρα αν επιλέξετε να προχωρήσετε σε αναβάθμιση του υγραντήρα.

Ενώ το εσωτερικό κάθε υγραντήρα προσφέρει στιβαρή λειτουργικότητα, η ομάδα Pegasus κατανοεί επίσης ότι ένας εξαιρετικός υγραντήρας πούρων πρέπει να διαθέτει εξίσου ένα εξαιρετικό look, αλλά και να προσφέρει εξαιρετική αίσθηση στον κάτοχό του. Ένας υγραντήρας Pegasus πρέπει να αναδεικνύει το χώρο του, ανεξάρτητα από τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου. Έτσι, ο ανώτερος σχεδιασμός του εσωτερικού κάθε υγραντήρα συμπληρώνεται με όμορφα σχεδιασμένες εξωτερικές επιφάνειες.

Τα μοναδικά ξύλα, τα βερνίκια και η δική τους ειδική μέθοδος frosting προσδίδουν το αδιαμφισβήτητο στυλ της Pegasus. Οι υγραντήρες που προκύπτουν προσφέρουν ακριβώς το σωστό μείγμα σχήματος και λειτουργίας που δίνει στους απανταχού λάτρεις των πούρων έναν λόγο παραπάνω για να χαίρονται.

Η Σειρά Pegasus

Είτε στο σπίτι είτε εν κινήσει, οι υγραντήρες Pegasus διατίθενται σε διάφορα μεγέθη για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Κάθε υγραντήρας πούρων είναι σχεδιασμένος για να βελτιστοποιεί την αποδοτικότητα, ενώ παράλληλα προσφέρει μια κομψή, αλλά ευχάριστα διακριτική εμφάνιση.

Υπάρχουν πέντε βασικά μεγέθη από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε:
100 πούρα - Μεγάλη χωρητικότητα ιδανική για μακροχρόνια αποθήκευση ή παλαίωση
80 πούρα - Επιτυγχάνει μια ισορροπία μεταξύ προσβασιμότητας και χωρητικότητας
50 πούρα - Η παντός είδους επιλογή για τον καθημερινό λάτρη των πούρων
35 πούρα - Μια εξαιρετική επιλογή όταν ο χώρος στο γραφείο είναι περιορισμένος
20 Πούρα - Διαθέτει ενσωματωμένα μαγνητικά κλείστρα, ιδανικά για να διατηρείτε τα πούρα ασφαλή ενώ ταξιδεύετε

Η ομάδα Pegasus προσφέρει επίσης διάφορους τύπους εξωτερικού ξύλου, ο καθένας από τους οποίους διατίθεται σε διάφορα χρώματα και φινιρίσματα για να ενισχύσει κάθε διακόσμηση με εντυπωσιακή ελκυστικότητα. Μερικά από τα αγαπημένα μας προϊόντα περιλαμβάνουν:

 • Μπαμπού Μαύρο Frosted 20
 • Μακασάρ Ματ Convex 80
 • Καρυδιά Frosted 35
 • Wenge Gloss 50

  Αυτή η ποικιλία μεγεθών και στυλ σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον υγραντήρα πούρων που θα παρέχει την καλύτερη εμφάνιση για τη διακόσμησή σας και την πιο αποτελεσματική χρήση του χώρου. Αυτό έρχεται χωρίς να θυσιάζεται η αξία ή η ποιότητα του κλιματικού ελέγχου, καθιστώντας τους υγραντήρες Pegasus ιδανική επιλογή για όλους και όλες.

  Μια αδιάκοπη επιδίωξη της αριστείας
  Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το brand της Guy Janot και τους υγραντήρες Pegasus λειτουργούν με την ακλόνητη πεποίθηση ότι δεν αρκεί απλά να είναι κανείς ο καλύτερος στον χώρο. Η επιδίωξη της τελειότητας δεν τελειώνει ποτέ, οπότε ο πήχης πρέπει να ανεβαίνει συνεχώς όλο και ψηλότερα. Αυτό το πάθος ενσωματώνεται με αγάπη σε κάθε υγραντήρα πούρων που σχεδιάζεται και κατασκευάζεται.  Ένας υγραντήρας Pegasus όχι μόνο μπορεί να παράσχει στα πούρα σας ένα αξιόπιστο, ασφαλές και όμορφα κατασκευασμένο "καταφύγιο", αλλά να σας προσφέρει το "απόλυτο δώρο": ηρεμία του μυαλού. Ένας νέος υγραντήρας Pegasus θα "απογειώσει" την έως τώρα εμπειρία σας σχετικά με τη σωστή αποθήκευση και παλαίωση πούρων. Θα σας "ανοίξει" ένα νέο φάσμα δυνατοτήτων, εξαιρετικής ποιότητας και, φυσικά, ευχαρίστησης.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.. Δωρεάν αποστολή από 99,00 € . Για τιμή παραγγελίας κάτω από 99,00 € ισχύουν πρόσθετα έξοδα αποστολής . Οι Strikeout τιμές είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής.