Διαχωριστικά & δίσκοι

Διαχωριστικά & δίσκοι

Κάντε τον υγραντήρα πούρων σας έναν πιο προσβάσιμο και αποτελεσματικό χώρο αποθήκευσης για όλα τα πολύτιμα πούρα σας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για την καλύτερη οργάνωση των πούρων σας από ό,τι με τα διαχωριστικά και τους δίσκους του υγραντήρα.

Διαχωριστικά και Δίσκος - Πλεονεκτήματα

Η χρήση διαχωριστικών και δίσκων διευκολύνει τον γρήγορο εντοπισμό των πούρων σας. Βοηθάει επίσης στην παρακολούθηση συγκεκριμένων πούρων που μπορεί να έχετε φυλάξει για παρατεταμένη παλαίωση. Τα διαχωριστικά και οι δίσκοι μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αέρα μέσα στον υγραντήρα, βοηθώντας περαιτέρω τον υγραντήρα να παρέχει στα πούρα το βέλτιστο κλίμα.

Διαχωριστικά Πούρων - Επιλογή και Εγκατάσταση


Τα διαχωριστικά καθιστούν ευκολότερη από ποτέ την οργάνωση των πούρων σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διαχωρίσετε τα πούρα ανάλογα με τον τύπο, τη μάρκα, το μέγεθος, το σχήμα, την ημερομηνία αγοράς ή τις λεπτομέρειες της σφραγίδας του κουτιού. Κάποια από τα διαχωριστικά ενδέχεται να έχουν σχεδιαστεί για συγκεκριμένους υγραντήρες πούρων, οπότε καλό θα ήταν να μετρήσετε πρώτα το εσωτερικό του υγραντήρα σας για να βεβαιωθείτε ότι τα διαχωριστικά που πρόκειται να αγοράσετε θα χωρέσουν στον διαθέσιμο χώρο.

Οι υγραντήρες που διαθέτουν ραβδωτό εσωτερικό, όπως ο καινοτόμος RibTech υγραντήρας της adorini, ο οποίος συγκαταλέγεται στους υγραντήρες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, παρέχουν έναν πολύ πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο διαχωρισμού των πούρων. Τόσο τα κάθετα όσο και τα οριζόντια διαχωριστικά RibTech κουμπώνουν γρήγορα στις αυλακώσεις στα βελτιστοποιημένα RibTech τοιχώματα υγραντήρα ή στους δίσκους πούρων. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τον εσωτερικό χώρο του adorini υγραντήρα σας με διάφορους τρόπους κάθε φορά που χρειάζεται να το αναδιατάξετε και να το αναδιοργανώσετε.

Η εγκατάσταση των διαχωριστικών adorini είναι πανεύκολη. Απλά επιλέξτε το μέγεθος και τον τύπο που ταιριάζει καλύτερα στον υγραντήρα σας, αποφασίστε πού θέλετε να κάνετε την εγκατάσταση, κουμπώστε τα διαχωριστικά και απολαύστε έναν πιο αποτελεσματικά οργανωμένο υγραντήρα πούρων. Αυτό είναι όλο!

Δίσκος για Πούρα - Επιλογή και Εγκατάσταση


Δίσκοι για Υγραντήρες

Οι δίσκοι για πούρα προσθέτουν ένα πρόσθετο επίπεδο ή ράφι στον υγραντήρα σας, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο οργάνωσης τον πούρων. Οι πιο αποτελεσματικοί δίσκοι, όπως οι δίσκοι RibTech της adorini με τεχνολογία AirVent, διαθέτουν ειδικές θυρίδες εξαερισμού που βελτιώνουν την κυκλοφορία της υγρασίας σε όλο τον υγραντήρα, επιτρέποντας στα πούρα να λαμβάνουν όλη την υγρασία που χρειάζονται για να παραμείνουν σε τέλεια κατάσταση καπνίσματος.

Το μοναδικό design των δίσκων πούρων RibTech της adorini σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά με τους δίσκους και τα διαχωριστικά της adorini για βέλτιστη αποθήκευση πούρων και οργάνωση. Εάν ο υγραντήρας σας δεν περιλαμβάνει δίσκο για πούρα, το Humidor Discount σας έχει καλυμμένους. Θα πρέπει να μετρήσετε τον υγραντήρα σας ή να εντοπίσετε το όνομα του μοντέλου και το μέγεθος του adorini υγραντήρα σας για να εξασφαλίσετε την ακριβή εφαρμογή. Μόλις αποκτήσετε το δίσκο σας, τοποθετήστε τον στον υγραντήρα, προσθέστε διαχωριστικά, αν θέλετε, και φορτώστε τον με τα αγαπημένα πούρα σας.

Δίσκοι Σερβιρίσματος

Εάν φιλοξενείτε μια εκδήλωση γευσιγνωσίας πούρων ή απλά θέλετε έναν καλύτερο τρόπο για να παρουσιάσετε τα αγαπημένα σας πούρα, ένας δίσκος σερβιρίσματος πούρων αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Ο [Y13331] Δίσκος Σερβιρίσματος της adorini [/13331] είναι ένας κλασικός δίσκος που διαθέτει ξεχωριστές υποδοχές για έως και πέντε πούρα μεγέθους Double Corona και έως και πέντε πούρα μεγέθους Robusto. Χρησιμοποιήστε το δίσκο για πάρτι, για προσωπικές συγκεντρώσεις ή ως πρόσθετο χαρακτηριστικό σε καροτσάκια πούρων, όπως το Καροτσάκι CABINet της adorini.

Πολλοί υγραντήρες ντουλάπι είναι ήδη εξοπλισμένοι με δίσκους παρουσίασης, οι οποίοι συχνά μπορούν να ανασηκώνονται από το ντουλάπι και να χρησιμοποιούνται ως δίσκος σερβιρίσματος όταν το επιθυμείτε.

Αξεσουάρ για Διαχωριστικά και Δίσκους

Ενώ τα διαχωριστικά και οι δίσκοι μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τον αποθηκευτικό χώρο του υγραντήρα σας, μπορείτε να αυξήσετε περαιτέρω την αποδοτικότητα χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ για διαχωριστικά και δίσκους.

Κλιπ Ετικέτα Διαχωριστικών

Απλά στο σχεδιασμό και εξαιρετικά πρακτικά στην εφαρμογή τους, τα κλιπ ετικέτα διαχωριστικών σας επιτρέπουν να επισημαίνετε με σαφήνεια τα διαχωριστικά κάνοντας εύκολο τον εντοπισμό του επιθυμητού πούρου. Απλά τοποθετήστε το κλιπ στην άκρη του διαχωριστικού και προσθέστε τη δική σας προσαρμοσμένη ετικέτα. Αυτό ήταν. Η τοποθέτηση ετικέτας είναι επίσης εύκολη. Απλά γράψτε τη μάρκα, το μέγεθος, την ημερομηνία αγοράς ή όποια άλλη πληροφορία θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να ταξινομήσετε ή να διαχωρίσετε τα πούρα σας. Τα Μεταλικά Κλιπ Ετικέτα της adorini αποτελούν αγαπημένη επιλογή για τους aficionados.

Φωτιστικό Υγραντήρα

Χρειάζεστε λίγο επιπλέον φωτισμό για τα πούρα σας; Τότε ήρθε η ώρα να σκεφτείτε την εγκατάσταση ενός φωτιστικού υγραντήρα. Αυτά τα φωτιστικά υγραντήρα είναι αρκετά φωτεινά ώστε να μην είστε στο σκοτάδι κατά την πρόσβαση στον υγραντήρα σας, αλλά αρκετά μικρά ώστε να μην καταλαμβάνουν πολύ από τον πολύτιμο χώρο αποθήκευσης πούρων. Το συμβατό με RibTech adorini LED Φωτιστικό Υγραντήρα είναι μια εξαιρετική επιλογή που μπαίνει κατευθείαν στην υποδοχή RibTech ενός μεσαίου ή μεγάλου υγραντήρα adorini. Το φως διαθέτει επίσης αισθητήρα κίνησης και σύστημα χωρίς καλώδια. Απλά αφαιρείτε το φωτιστικό για περιστασιακή φόρτιση μέσω θύρας USB και το τοποθετείτε ξανά!

Τα διαχωριστικά, οι δίσκοι, οι καπλαμάδες κέδρου της adorini για την επένδυση του υγραντήρα σας ή το DIY humidor project, είναι ορισμένα από τα αξεσουάρ που μπορούν να βοηθήσουν στο να γίνει ο υγραντήρας σας φανταστικός στην αποθήκευση πούρων.

Διαχωρίστε και Κατακτήστε τον Υγραντήρα σας

Τα διαχωριστικά και οι δίσκοι συμβάλλουν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της αποθήκευσης πούρων, επιτρέποντάς σας να περνάτε λιγότερο χρόνο ψάχνοντας στον υγραντήρα σας για το τέλειο πούρο και περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας την εμπειρία του καπνίσματος πούρων. Θέστε τον υγραντήρα σας υπό έλεγχο σήμερα με διαχωριστικά και δίσκους.


Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.. Δωρεάν αποστολή από 99,00 € . Για τιμή παραγγελίας κάτω από 99,00 € ισχύουν πρόσθετα έξοδα αποστολής . Οι Strikeout τιμές είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής.