Κόφτες πούρων με διπλή λεπίδα

Κόφτες πούρων με διπλή λεπίδα

Οι κόφτες πούρων είναι απαραίτητοι για να απολαμβάνετε σωστά τα πούρα υψηλής ποιότητας και κυκλοφορούν σε όλα τα είδη σχημάτων και μεγεθών. Οι κλασικοί κόφτες - γκιλοτίνα πούρων με μία λεπίδα (single blade cigar guillotine cutters) κυριαρχούσαν κάποτε, ωστόσο οι κόφτες - γκιλοτίνα με διπλή λεπίδα (double blade guillotine cutters) είναι πλέον ο προτιμώμενος κόφτης πούρων για τους απανταχού σύγχρονους λάτρεις των πούρων. Είτε πρόκειται για απέριττα βασικά κομμάτια είτε για εξελιγμένα σχέδια που μπορούν να προσδώσουν μια νέα διάσταση και φινέτσα στην εμπειρία καπνίσματος πούρων, είναι σίγουρο ότι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο κόφτη πούρων με διπλή λεπίδα που θα ανταποκρίνεται στα γούστα και τις προσδοκίες σας.


Πώς λειτουργούν οι κόφτες πούρων με διπλή λεπίδα

Ενώ οι νέες σχεδιαστικές εξελίξεις όσον αφορά τους κόφτες πούρων έχουν επιτρέψει διάφορες διαμορφώσεις λεπίδων, οι περισσότεροι κόφτες πούρων με διπλή λεπίδα λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Οι κόφτες διπλής λεπίδας, όπως ο [Y296] Κόφτης Πούρων Πιστωτική Κάρτα της adorini [Y296], διαθέτουν γενικά δύο λεπίδες τύπου γκιλοτίνας τοποθετημένες αντίθετα η μία από την άλλη οι οποίες συμπιέζονται για να αφαιρέσουν ένα τμήμα της κεφαλής του πούρου.

Με τις λεπίδες να κινούνται κεντρικά προς τα μέσα και να επικαλύπτονται, το αποτέλεσμα είναι μια καθαρότερη και αποτελεσματικότερη κοπή συγκριτικά με έναν κόφτη πούρων με μονή λεπίδα. Η διαδικασία χρήσης μιας τυπικής γκιλοτίνας πούρων με διπλή λεπίδα είναι απλή:

 1. Σύρετε τις λεπίδες στην ανοιχτή θέση.
 2. Τοποθετήστε ένα πούρο στο άνοιγμα.
 3. Τοποθετήστε το πούρο στο σημείο που θέλετε να κόψετε.
 4. Με μια ομαλή και εύκολη κίνηση, σύρετε σταθερά τον κόφτη στο κλείσιμο.

  Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να απολαύστε καθαρά, ποιοτικά κοψίματα στα πούρα σας. Μπορεί να χρειαστεί λίγη εξάσκηση για να βρείτε τη σωστή ταχύτητα κοπής και το επίπεδο δύναμης που σας ταιριάζει καλύτερα. Η τέλεια δικαιολογία να καπνίσετε περισσότερα από τα αγαπημένα σας πούρα! Πρέπει να είστε πάντα προσεκτικοί, φυσικά, φροντίζοντας να κρατάτε τα δάχτυλά σας με ασφάλεια στις λαβές και εκτός του ανοίγματος του κόφτη για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα.

  Κόφτες Πούρων με Διπλή Λεπίδα - Πλεονεκτήματα

  Οι κόφτες πούρων με διπλή λεπίδα προσφέρουν μια σειρά πλεονεκτημάτων συγκριτικά με τους κόφτες πούρων με μονή λεπίδα, αλλά κι άλλους κόφτες πούρων. Αυτά τα πλεονεκτήματα τους καθιστούν εξαιρετικές επιλογές για τους λάτρεις των πούρων όλων των επιπέδων γούστου ή εμπειρίας.


  Ευελιξία

  Οι κόφτες με διπλή λεπίδα κόβουν ένα ευρύ φάσμα μεγεθών και σχημάτων, καθιστώντας το εργαλείο αυτό ένα ευέλικτο εργαλείο για πούρα που πρέπει να έχετε έτοιμο. Πολλά από τα σημερινά μοντέλα μπορούν να κόψουν από τα μικρότερα πούρα μέχρι πούρα με διαστάσεις 60-ring gauge ή και μεγαλύτερα. Οι κόφτες διάτρησης πούρων , γνωστοί και ως punch cutters, ή άλλα μικρότερα εργαλεία κοπής πούρων, μπορεί να απαιτούν δύο ή τρεις προσπάθειες για τη βέλτιστη κοπή σε μεγαλύτερα πούρα. Ωστόσο, οι κόφτες διπλής λεπίδας μπορούν να τα χειριστούν όλα με ένα πέρασμα των λεπίδων τους. Αυτό όχι μόνο μειώνει το χρόνο που ξοδεύετε για την προετοιμασία του πούρου σας, αλλά παρέχει επίσης μια μεγαλύτερη κομμένη επιφάνεια από την οποία μπορείτε να ρουφήξετε καλύτερα, γεγονός που μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε περισσότερες από τις κρυμμένες απολαύσεις του καπνού.

  Βέλτιστη κίνηση κοπής

  Η ολισθαίνουσα κίνηση που παρέχουν οι περισσότεροι κόφτες πούρων με διπλή λεπίδα σημαίνει ότι τα πούρα σας θα κοπούν ομοιόμορφα, ενώ μειώνεται η πιθανότητα να ξεφλουδίσει το φύλλο καπνού από τη μία ή την άλλη πλευρά, όπως μπορεί να κάνουν μερικές φορές οι κόφτες με μονή λεπίδα. Αυτό καθιστά επίσης εύκολο το κόψιμο σχεδόν οποιουδήποτε πούρου έχετε στα χέρια σας, ακόμη και ενός Torpedo ή ενός Gordo γιγαντιαίου μεγέθους.

  Ευκολία χρήσης

  Οι περισσότεροι κόφτες πούρων με διπλή λεπίδα διαθέτουν βολικές λαβές για να επιτυγχάνουν καλύτερα τη γρήγορη και εύκολη κίνηση ολίσθησης. Απλά πιέστε τις λεπίδες μαζί για να κόψετε το πούρο σας και είστε έτοιμοι να το ανάψετε. Όχι μόνο η απλή σχεδίαση λειτουργεί καλά για την επίτευξη ποιοτικής κοπής, αλλά μερικοί από τους σημερινούς κόφτες διπλής λεπίδας είναι επίσης αυτοακονιζόμενοι. Αυτό σημαίνει λιγότερη συντήρηση και λιγότερη ταλαιπωρία!

  Ευρεία γκάμα επιλογών

  Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι όσον αφορά τους κόφτες πούρων με διπλή λεπίδα, από τις βασικές διπλές γκιλοτίνες μέχρι τα εξελιγμένα σοφιστικέ μοντέλα που προσφέρουν μια πινελιά κομψότητας ή μοντέρνας αισθητικής. Αν είστε ντυμένοι για να εντυπωσιάσετε και χρειάζεστε έναν κόφτη που να ταιριάζει σε μια τέτοια απαιτητική περίσταση, υπάρχουν πολλοί εξαίσιοι κόφτες πούρων με διπλή λεπίδα για να επιλέξετε. Αν, από την άλλη, ψάχνετε για έναν καθημερινό οικονομικό κόφτη πούρων, υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές διαθέσιμες. Ανεξάρτητα από το budget σας ή την περίσταση, είναι βέβαιο ότι μπορείτε να βρείτε έναν κόφτη πούρων με διπλή λεπίδα που να είναι κατάλληλος για εσάς.


  Διπλή απόλαυση καπνίσματος πούρων

  Οι κόφτες πούρων με διπλή λεπίδα προσφέρουν βέλτιστη δράση κοπής και ευελιξία που δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλους τύπους κόφτη. Ανακαλύψτε όλες τις χαρές που μπορούν να προσφέρουν οι κόφτες διπλής λεπίδας στην εμπειρία του καπνίσματος των πούρων σας.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.. Δωρεάν αποστολή από 99,00 € . Για τιμή παραγγελίας κάτω από 99,00 € ισχύουν πρόσθετα έξοδα αποστολής . Οι Strikeout τιμές είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής.