IM Corona

IM Corona

Από το 1933, το brand IM Corona προσφέρει στους λάτρεις του καπνίσματος αναπτήρες υψηλής ποιότητας που φημίζονται για το κλασικό τους στυλ και την εξαιρετική τους αξιοπιστία. Η γκάμα αναπτήρων της IM Corona προσφέρει στους λάτρεις των πούρων και στους connoisseurs της πίπας καλοφτιαγμένες επιλογές που είναι ταυτόχρονα κλασικές, κομψές και ανθεκτικές.Η Ιστορία της IM Corona

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ομάδας IM Corona, κατά το πρώτο μέρος του 20ου αιώνα, πολλά εργοστάσια αναπτήρων στην Ιαπωνία κατασκεύαζαν αναπτήρες με το όνομα Corona. Ένα από αυτά τα εργοστάσια, το Ishmitsu Kinzoku Kogyo, άρχισε να κατασκευάζει αναπτήρες το 1933. Το εργοστάσιο έγινε σύντομα γνωστό για τη δημιουργία αναπτήρων εξαιρετικής ποιότητας. Η φήμη του εργοστασίου ήταν τέτοια που το 1954 το εργοστάσιο έγινε ο πρώτος κατασκευαστής αναπτήρων που πιστοποιήθηκε από το Japan Industry Standard ή JIS.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950, το εργοστάσιο άρχισε να εξειδικεύεται στους αναπτήρες βουτανίου, μια νέα τεχνολογική εξέλιξη της δεκαετίας του 1950. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το εργοστάσιο διαφοροποιήθηκε περαιτέρω από τα άλλα υιοθετώντας ένα νέο όνομα. Το όνομα συνδύασε το "I" από το Ishmitsu και το "M" από το "Manufacturing" (κατασκευή) με το Corona και έτσι δημιουργήθηκε το brand IM Corona.

Όταν ο θρυλικός αναπτήρας Old Boy της εταιρείας κυκλοφόρησε στις αρχές της δεκαετίας του 1980, η IM Corona απέκτησε παγκόσμια φήμη ως ένας από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές αναπτήρων της βιομηχανίας. Η εταιρεία συνεργάστηκε με ευρωπαϊκά brands για να επιτύχει μια ευρύτερη παγκόσμια προβολή. Αυτό συνέβαλε στην ολοένα αυξανόμενη φήμη της IM Corona μεταξύ των καπνιστών πούρων και πίπας.

Όλα αυτά τα χρόνια, η ομάδα της IM Corona δίνει πάντα ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα που έχει εξασφαλίσει στην IM Corona ένα παγκοσμίου φήμης trademark που είναι ευρέως αναγνωρίσιμο και δημοφιλές σε 33 χώρες παγκοσμίως. Θα βρείτε αυτό το πάθος για την αριστεία ενσωματωμένο σε κάθε αναπτήρα IM Corona σήμερα.

IM Corona Αναπτήρες

Πολλοί κατασκευαστές αναπτήρων επιλέγουν να κυκλοφορούν νέα σχέδια και στυλ κάθε χρόνο. Ωστόσο, η IM Corona έχει διατηρήσει μια φιλοσοφία less-is-more που επιτρέπει την εστίαση στην ποιότητα και όχι τη συνεχή ανάγκη να "ανακαλύπτει τον τροχό". Τελειοποιώντας περαιτέρω τα ήδη δοκιμασμένα αυθεντικά σχέδια, η ομάδα IM Corona προσφέρει δημιουργίες που συνδυάζουν την ανθεκτικότητα με το διαχρονικό στυλ και τη φινέτσα.

Κάθε αναπτήρας IM Corona είναι ένας κλασικός αναπτήρας που οι απανταχού καπνιστές εμπιστεύονται, ωστόσο δύο σχέδια του brand είναι αυτά που έχουν αποκτήσει θρυλική αξία. Αυτοί οι αγαπημένοι αναπτήρες αντιπροσωπεύουν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η IM Corona στην επιδίωξη της διαχρονικής ποιότητας.

The Old Boy
Από το λανσάρισμά του στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ο αναπτήρας IM Corona Old Boy αποτελεί κορυφαία επιλογή για τους καπνιστές πίπας σε όλο τον κόσμο. Ο παραδοσιακός σχεδιασμός της εποχής του 1930 και η κομψή απαλή φλόγα προσδίδουν στον αναπτήρα Old Boy μια γοητευτικά νοσταλγική εμφάνιση. Ωστόσο, η στιβαρή κατασκευή, η γωνιακή φλόγα και τα σύγχρονα φινιρίσματα καθιστούν τον Old Boy ιδανικό αναπτήρα για τους σύγχρονους λάτρεις της πίπας και του καπνού.


Κάθε ένας από αυτούς τους αναπτήρες, όπως ο best-seller Old Boy Chrome and Black, διαθέτει ένα πολύ μεγάλο δοχείο καυσίμου και ένα τάμπερ που βγαίνει προς τα έξω. Σύρετε μερικώς το τάμπερ προς τα έξω και γυρίστε το για να το ασφαλίσετε στη θέση του για χρήση ή τραβήξτε το εντελώς προς τα έξω και χρησιμοποιήστε το άλλο άκρο ως ξύστρα μπολ ή κατσαβίδι για να γυρίσετε τον ρυθμιστή φλόγας. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις "πινελιές" που καθιστούν τον αναπτήρα Old Boy της IM Corona παγκοσμίως αγαπημένο. Ωστόσο, ο αναπτήρας Old Boy δεν είναι μόνο για τους καπνιστές πίπας, καθώς οι connoisseurs των πούρων θα βρουν την εμφάνιση, την αίσθηση και τη γωνιακή φλόγα, ιδανικά ποιοτικά χαρακτηριστικά για το τέλειο άναμμα πούρου.

The Double Corona
Ο αναπτήρας IM Corona Double Corona είναι σχεδιασμένος για τους απαιτητικούς λάτρεις των πούρων και προσφέρει εντυπωσιακό στυλ και λειτουργικότητα που τον έχουν καταστήσει από τους πλέον αγαπημένους IM Corona αναπτήρες. Η στιβαρή ορειχάλκινη κατασκευή του διατίθεται "ντυμένη" σε διάφορα φινιρίσματα, ενισχύοντας περαιτέρω την υπέροχη σχεδίαση του αναπτήρα που αναδεικνύεται μέσα από το ευρύ σώμα. Για παράδειγμα, ο Μαύρος Ματ με Επιχρωμιωμένο Μπρούντζο Double Corona αναπτήρας αποτελεί μια λατρεμένη επιλογή για τους περισσότερους.


Με το άνοιγμα του καπακιού και το γύρισμα του παραδοσιακού τροχού πυριτόλιθου, δημιουργείται μια εξαιρετικά ευρεία και απαλή φλόγα. Αυτή η φλόγα διπλού μεγέθους καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια του πούρου από ό,τι μια κανονική φλόγα, επιτρέποντάς σας να ανάψετε τα αγαπημένα σας πούρα αποτελεσματικά και εύκολα. Το περίβλημα πυριτόλιθου συμβάλλει στην καλύτερη συντήρηση, ενώ το μεγάλο δοχείο καυσίμου σας κρατά έτοιμους για δράση όλη την ημέρα.

Γιατί Αξίζει να Επιλέξετε έναν IM Corona Αναπτήρα

Η IM Corona έχει μακρά πορεία στην κατασκευή αξιόπιστων αναπτήρων που απευθύνονται τόσο στους καθημερινούς καπνιστές πίπας όσο και στους γνώστες των πούρων. Ενώ το brand μπορεί να μην προσφέρει τους φανταχτερούς αναπτήρες που τόσο συχνά συναντά κανείς στην αγορά σήμερα, ωστόσο οι IM Corona αναπτήρες ξεχωρίζουν με το διαχρονικό στυλ και την αξιόπιστη λειτουργικότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε καθημερινά. Αν θέλετε έναν αναπτήρα με στιβαρή κατασκευή που συνδυάζει εξαιρετικά την υψηλή ανθεκτικότητα με μια διαχρονική εμφάνιση και αίσθηση, τότε θα λατρέψετε τον IM Corona αναπτήρα σας.


Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.. Δωρεάν αποστολή από 99,00 € . Για τιμή παραγγελίας κάτω από 99,00 € ισχύουν πρόσθετα έξοδα αποστολής . Οι Strikeout τιμές είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής.