Elie Bleu

Elie Bleu

Λίγοι μόνο εκλεκτοί κατασκευαστές υγραντήρων κυριαρχούν στη σημερινή αγορά πολυτελών υγραντήρων. Ένα από τα πιο σεβαστά brands είναι η Elie Bleu. Με πλούσιο στιλ, αποτελεσματικό design και κατασκευασμένοι με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, οι υγραντήρες, όπως και άλλα αξεσουάρ, της Elie Bleu αποτελούν την τέλεια επιλογή υψηλής ποιότητας για τον σύγχρονο λάτρη πούρων.

Η αρχή για κάτι μαγικό
Η ιστορία της Elie Bleu ξεκινά το 1976 με το άνοιγμα των εργαστηρίων της Elie Bleu που βρίσκονται στο Faubourg Saint Antoine, το κέντρο της παρισινής βιομηχανίας επιπλοποιίας. Με ιδρυτή τον Alain Berda, τα εργαστήρια απέκτησαν γρήγορα φήμη για τα επιδέξια κατασκευασμένα προϊόντα τους από τα καλύτερα επιλεγμένα στο χέρι ξύλα, τα οποία αναδείκνυαν ένα αξιοσημείωτο ταλέντο στην μαρκετερία.

Οι υγραντήρες της Elie Bleu ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί μεταξύ της παρισινής ελίτ που αγαπούσε τα πούρα. Τα νέα έφτασαν τελικά στις Ηνωμένες Πολιτείες την πιο κατάλληλη στιγμή. Το boom των πούρων της δεκαετίας του 1990 μόλις είχε πάρει "φωτιά" και η χρονική στιγμή ήταν η κατάλληλη για να παρουσιαστεί η Elie Bleu στον κόσμο.

Αυτή η παγκόσμια έκθεση επιτάχυνε τη ζήτηση για υγραντήρες Elie Bleu και επέτρεψε στην εταιρεία να ανοίξει την πρώτη της μπουτίκ στο Παρίσι το 1997. Το 1998, ο Alain Berda θα πουλήσει την εταιρεία, αλλά το πεπρωμένο της Elie Bleu ήταν προδιαγεγραμμένο. Μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Elie Bleu κατατασσόταν σταθερά μεταξύ των κορυφαίων brands κατασκευής υγραντήρων στον κόσμο και άρχισε να επεκτείνει την παραγωγή σε μια ποικιλία άλλων προϊόντων. Από κουρδιστήρια ρολογιών μέχρι κουτιά κοσμημάτων και όχι μόνο, η Elie Bleu διέπρεψε στη δημιουργία κειμηλίων παγκόσμιας κλάσης για τους απανταχού εκλεπτυσμένους.

Το άνοιγμα ενός νέου εργαστηρίου το 2007 έδωσε στην Elie Bleu μεγαλύτερη ευελιξία για να συμβαδίσει με τη ζήτηση και να επεκτείνει περαιτέρω τη γκάμα των προϊόντων και να επικεντρωθεί στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Από το 2019, η εταιρεία έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα για να συμβάλει στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, ενώ παράλληλα φυτεύει ένα δέντρο για κάθε προϊόν που πωλείται με την επωνυμία Elie Bleu.

Με τη φήμη της πολυτελούς ποιότητας αναμεμειγμένη με την αίσθηση της παγκόσμιας ευθύνης, η Elie Bleu συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους κατασκευαστές υγραντήρων στον κόσμο σήμερα. Επιπλέον, οι τεχνίτες των εργαστηρίων της Elie Bleu δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους, αλλά συνεχίζουν να διευρύνουν τα ποιοτικά όρια στο σχεδιασμό, το στυλ, τις τεχνικές κατασκευής και τη φαντασία.Η διαδικασία της Elie Bleu
Κάθε υγραντήρας Elie Bleu κατασκευάζεται σχολαστικά στο χέρι, με κάθε βήμα να αναδεικνύεται από έναν αρχιτεχνίτη στο αποκορύφωμα της εμπειρίας και της ικανότητάς του. Η κατανόηση της διαδικασίας που απαιτείται για τη δημιουργία αυτών των εκπληκτικών έργων τέχνης θα αυξήσει το επίπεδο ικανοποίησης και εκτίμησης της κατοχής ενός υγραντήρα Elie Bleu.

Επιλογή ξύλου
Μόνο τα καλύτερα ξύλα χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των υγραντήρων Elie Bleu, με τα πιο πολύτιμα και εξωτικά να χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των εκπληκτικών καπλαμάδων της Elie Bleu.

Σχεδιασμός προϊόντος
Η ομάδα σχεδιασμού της Elie Bleu συνδυάζει την απαιτητική λειτουργικότητα με τη θρυλική χλιδή της Eli Bleu και τα περίτεχνα μοτίβα μαρκετερί για να δημιουργήσει υγραντήρες που θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου τόσο στην κατασκευή όσο και στο στυλ.

Μαρκετερί
Η περίπλοκη δεξιοτεχνία και η υπομονή που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση μεμονωμένων κομματιών υλικού, όπως καπλαμάς ή φίλντισι, για τη δημιουργία ενός μεγαλύτερου σχεδίου ή εικόνας, κάνουν τους τεχνίτες της Elie Bleu να ξεχωρίζουν από τους άλλους. Αν και δεν διαθέτουν όλοι οι υγραντήρες Elie Bleu μαρκετερί, έχουν γίνει ένα εμβληματικό μέρος της μυσταγωγίας της Elie Bleu.

Κατασκευή υγραντήρα
Οι υγραντήρες Elie Bleu ζωντανεύουν κάτω από τη μαεστρία των τεχνιτών του εργαστηρίου, οι οποίοι κατασκευάζουν και τελειοποιούν κάθε υγραντήρα στο χέρι μέχρι να φτάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην τελειότητα.

Τελευταίες πινελιές
Αφού κατασκευαστεί ένας υγραντήρας, τελειοποιείται με καπλαμάδες ξύλου ή άλλα υλικά και στη συνέχεια γυαλίζεται για να του δοθεί η τελική πινελιά lux ποιότητας Elie Bleu πριν φύγει από το εργαστήριο, προοριζόμενος να γίνει ένα πολύτιμο κειμήλιο ενός περήφανου cigar aficionado.

Οι υγραντήρες
Η ποικίλη γκάμα των υπερπολυτελών υγραντήρων της Elie Bleu προσφέρει κάτι για όλα τα γούστα, από τα σεμνά διακριτικά κλασικά μέχρι τα τολμηρά σχεδιασμένα εντυπωσιακά και όλα τα ενδιάμεσα. Κάθε υγραντήρας ποιότητας κειμηλίου χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά για να εγγυάται το βέλτιστο κλίμα για τα πούρα.

Το εξωτερικό κάθε υγραντήρα είναι ένα έργο τέχνης από μόνο του, με όμορφα επεξεργασμένα φινιρίσματα και μαρκετερί που προσφέρουν εξαιρετικές λεπτομέρειες. Οι τεχνίτες της Elie Bleu έχουν στη διάθεσή τους μια τεράστια ποικιλία από εξωτικά ξύλα, όπως τα αγαπημένα των connoisseurs, bubinga, macassar, μαόνι, έβενο και μια από τις σπεσιαλιτέ της Elie Bleu, το sycamore.Η εμφάνιση και το στυλ των διαφόρων μοντέλων υγραντήρων της Elie Bleu ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό. Από τα απλά αλλά κομψά κλασικά μοντέλα μέχρι τη δημοφιλή σειρά Che, το καθένα προσφέρει μια γοητευτική αρμονία σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Η σειρά Medal της Elie Bleu προσφέρει ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού, χρησιμοποιώντας βαμμένο πλατάνι, ισπανικό κέδρο και περίπλοκη μαρκετερί για τη δημιουργία ενός όμορφου έργου τέχνης που θα χρησιμεύσει ως ένα εξαιρετικό κεντρικό κομμάτι σε οποιοδήποτε δωμάτιο ή γραφείο.Οι εσωτερικοί χώροι των υγραντήρων Elie Bleu είναι εξίσου εντυπωσιακοί. Ο ισπανικός κέδρος εφαρμόζεται με απόλυτη ακρίβεια για να παρέχει το τέλειο "σπίτι" για τα πούρα. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, η Elie Bleu συνιστά να μην χρησιμοποιείται νερό στην επένδυση από κέδρο για την αύξηση της υγρασίας. Η κατασκευή είναι τέτοιας ποιότητας, που δεν χρειάζεται πρόσθετη υγρασία. Η εφαρμογή νερού θα μπορούσε επίσης να βλάψει τον λεπτοδουλεμένο κέδρο μειώνοντας την αποτελεσματικότητα του υγραντήρα.

Άλλες πτυχές του εσωτερικού προσθέτουν στην αξιοπιστία και το στυλ κάθε υγραντήρα, όπως μεντεσέδες βαρέως τύπου, συνήθως επίχρυσοι ή επάργυροι. Αυτοί οι μεντεσέδες παρέχουν ανθεκτικότητα και εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του καπακιού, συμβάλλοντας στη διασφάλιση της τέλειας σφράγισης. Πολλοί υγραντήρες Elie Bleu περιλαμβάνουν ελκυστικά σετ κλειδαριών και κλειδιών για πρόσθετη ασφάλεια, καθώς και διαχωριστικά από κέδρο για την καλύτερη οργάνωση των πούρων.


Κάθε υγραντήρας Elie Bleu διαθέτει επιχρυσωμένο ή επάργυρο σύστημα ύγρανσης Elie Bleu που παρέχει αξιόπιστο παθητικό έλεγχο της υγρασίας. Τα ρυθμιζόμενα ανοίγματα εξαερισμού προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στην προσαρμογή του περιβάλλοντος στις ανάγκες των πούρων. Απλώς προσθέστε αποσταγμένο νερό, ρυθμίστε τα ανοίγματα εξαερισμού στο επιθυμητό επίπεδο και ο υγραντήρας κάνει τα υπόλοιπα. Η Elie Bleu περιλαμβάνει πολλαπλά συστήματα ύγρανσης σε υγραντήρες μεγαλύτερης χωρητικότητας για τη βελτιστοποίηση του ελέγχου της υγρασίας.

Τα υδρόμετρα βελόνας με την επωνυμία Elie Bleu διευκολύνουν την παρακολούθηση αυτών των επιπέδων υγρασίας και, όπως και με τους υγραντήρες, προσαρμόζονται εύκολα στην κάτω πλευρά του καπακιού μέσω μαγνητών. Οι ευανάγνωστοι πίνακες μπορούν να ελεγχθούν με μια ματιά, ενώ το προτιμώμενο εύρος της σχετικής υγρασίας για τα πούρα επισημαίνεται για ευκολία.


Αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα ιδανικό μείγμα μορφής και λειτουργίας που έχουν καταστήσει την Elie Bleu έναν από τους πιο σεβαστούς και καταξιωμένους κατασκευαστές υγραντήρων στον κόσμο, σήμερα.

Υγραντήρες για μια ζωή
Κάθε υγραντήρας Elie Bleu είναι μια δημιουργία ποιότητας κειμηλίου που θα αποδειχθεί μια ατελείωτη πηγή υπερηφάνειας που μπορείτε να απολαμβάνετε για μια ζωή. Αν θέλετε το καλύτερο σε στυλ και λειτουργικότητα που να έχει δημιουργηθεί από τεχνίτες στο απόγειο των δυνατοτήτων τους, τότε επιλέξτε, σήμερα κιόλας, έναν premium lux ποιότητας υγραντήρα πούρων Elie Bleu!


Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.. Δωρεάν αποστολή από 99,00 € . Για τιμή παραγγελίας κάτω από 99,00 € ισχύουν πρόσθετα έξοδα αποστολής . Οι Strikeout τιμές είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής.