adorini Verona Deluxe Humidor εικόνα 2 adorini Verona Deluxe Humidor εικόνα 3 adorini Verona Deluxe Humidor εικόνα 4 adorini Verona Deluxe Humidor εικόνα 5 adorini Verona Deluxe Humidor εικόνα 6 adorini Verona Deluxe Humidor εικόνα 7 adorini Verona Deluxe Humidor εικόνα 8 adorini Verona Deluxe Humidor εικόνα 9 adorini Verona Deluxe Humidor εικόνα 10
adorini Verona Deluxe Humidor εικόνα 2

adorini Verona Deluxe Υγραντήρας


5,0 (13 Αξιολογήσεις)
-18% Έκπτωση
199,00 €
245,00 €

Διαθεσιμότητα: Άμεσα / σε απόθεμα Παραλαβή εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Ποσότητα

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε την αγάπη σας για τα premium πούρα, από έναν υγραντήρα πούρων της adorini, ο οποίος είναι διακοσμημένος με ένα πανέμορφο σχεδιαστικό μοτίβο με ένθετα φύλλα καπνού! Ο υγραντήρας Verona Deluxe είναι προϊόν από τους master designers της adorini. Είναι σίγουρο ότι θα προσθέσει φινέτσα και σοφιστικέ διάθεση σε κάθε δωμάτιο, ενώ παράλληλα θα διατηρεί τα πούρα προστατευμένα διατηρώντας τα σε βέλτιστες συνθήκες φύλαξης όσον αφορά τα επίπεδα υγρασίας.

Ο Verona Deluxe> αναδεικνύεται με ένα όμορφο πολυλακκαρισμένο καφέ φινίρισμα από έβενο που αποτελεί το τέλειο σκηνικό για το έντονα αντιφατικό και περίτεχνο σχέδιο φύλλων καπνού. Η τσόχινη βάση εξασφαλίζει προστασία σε όποια επιφάνεια και αν στηρίζεται, ενώ ο άκαμπτος σχεδιασμός του σώματος εξασφαλίζει σταθερότητα μεγάλης διάρκειας. Το εσωτερικό είναι φορτωμένο με χαρακτηριστικά για τα οποία η adorini έχει γίνει διάσημη παγκοσμίως, όπως οι χειροποίητοι και γυαλισμένοι στο χέρι μεντεσέδες τεταρτοκύκλου, ο ατμιστός καπλαμάς ισπανικού κέδρου, αλλά και οι καινοτόμες νευρώσεις εξαερισμού RibTech της adorini που εξασφαλίζουν ενισχυμένη και βέλτιστη κυκλοφορία αέρα. Μια άλλη ιδιαιτερότητα της adorini που περιλαμβάνεται εδώ είναι ένα σύστημα διαχωριστικών με κλιπς ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε έως και 75 πούρα μεγέθους Corona, άρτια τακτοποιημένα.

Αυτό που διασφαλίζει ότι ο συγκεκριμένος υγραντήρας πούρων θα λειτουργεί με μέγιστη απόδοση είναι το επιχρυσωμένο σύστημα ύγρανσης Deluxe της adorini με βάση το ακρυλικό πολυμερές. Αυτή η απαραίτητη συσκευή διαθέτει ρυθμιζόμενα ανοίγματα εξαερισμού για λεπτομερή ρύθμιση, ώστε να φτάσετε το επίπεδο υγρασίας όσο το δυνατόν πιο κοντά στις προτιμήσεις σας. Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε το επίπεδο υγρασίας με ένα βολικά προ-βαθμονομημένο και υψηλής ακρίβειας υγρόμετρο τρίχας, το οποίο τοποθετείται στην κάτω πλευρά του καπακιού μαζί με το σύστημα ύγρανσης, μέσω ενός συστήματος μαγνητών και μιας μεταλλικής πλακέτας που κρύβεται έξυπνα πίσω από τον κέδρινο καπλαμά.

Ο υγραντήρας Verona Deluxe όχι μόνο θα κρατήσει τα πούρα σας σε βέλτιστη κατάσταση και έτοιμα για κάπνισμα κάθε στιγμή, αλλά επίσης θα ζωντανέψει στυλιστικά κάθε δωμάτιο ή γραφείο, με την περίτεχνη φινέτσα του. Χάρη στην εγγύηση εφ' όρου ζωής της adorini, αυτός ο όμορφος υγραντήρας πούρων μπορεί να αποτελέσει μια εύκολη, φινετσάτη, και πολύ ποιοτική λύση αποθήκευσης πούρων για κάθε σοβαρό λάτρη και συλλέκτη πούρων!

Τι μας αρέσει
 • Σχέδιο φύλλων καπνού που έγινε δημοφιλές από τον Zino Davidoff τώρα διαθέσιμο σε τιμή κόστους και με deluxe χαρακτηριστικά adorini.

Adorini Deluxe Χαρακτηριστικά

 • Deluxe feature image

  Εξαιρετικά δυνατοί μεντεσέδες τεταρτημορίου - με επιχρύσωση 24Κ και γυαλισμένοι στο χέρι


 • Deluxe feature image

  Υγραντήρας Adorini Deluxe με βάση επίχρυσο ακρυλικό πολυμερές και με ρυθμιζόμενα ανοίγματα αερισμού για βέλτιστη ρύθμιση του επιπέδου υγρασίας


 • Deluxe feature image

  Προβαθμονομημένο υγρόμετρο τρίχας υψηλής ακρίβειας, βελτιστοποιημένο για αποθήκευση πούρων


 • Deluxe feature image

  Υγρόμετρο και υγραντήρας στερεωμένα με μαγνήτη σε μη ορατή μεταλλική πλάκα κάτω από ξύλινο καπλαμά


 • Deluxe feature image

  Καινοτόμο σύστημα διαχωρισμού για ευέλικτο ατομικό διαχωρισμό. Προστατευμένη καινοτομία της adorini


 • Deluxe feature image

  Μοναδικές νευρώσεις αερισμού ("RibTech") για βελτιωμένη κυκλοφορία αέρα εντός του υγραντήρα. Προστατευμένη καινοτομία της adorini


 • Deluxe feature image

  Κλιπ ετικετών για διαχωριστικά. Προστατευμένη καινοτομία της Adorini


 • Deluxe feature image

  Adorini εγγύηση εφ' όρου ζωής


 • Deluxe feature image

  Εξαιρετικά δυνατό σώμα υγραντήρα και εξαιρετικά ισχυρή επένδυση ισπανικού κέδρου


Κωδικός EAN:
4260327152998
Χρώμα:
Καφέ
Υγραντήρας:
Ακρυλικό πολυμερές fleece
Εξωτερικός καπλαμάς:
Έβενος
Εξωτερικό φινίρισμα:
Ματ
Διαστάσεις:
120 mm x 290 mm x 240 mm
Υγρόμετρο:
Προβαθμονομημένο υγρόμετρο τρίχας υψηλής ακρίβειας
Μάρκα:
Adorini
Βάρος προϊόντος:
3100 γρ.
Από:
Ξύλο
Εσωτερική Επένδυση:
Ισπανικό ξύλο κέδρου

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

 Βαθμολογίες και αξιολογήσεις πελατών
 5,0/5   (13 Αξιολογήσεις)
 100% (13 Αξιολογήσεις)
 0% (0 Αξιολογήσεις)
 0% (0 Αξιολογήσεις)
 0% (0 Αξιολογήσεις)
 0% (0 Αξιολογήσεις)
 01 Mar 2024
 30 Dec 2023
 25 Aug 2022
 04 May 2022
 12 Apr 2022
 07 Jun 2021
 06 Jan 2021
 25 Dec 2020
 06 Dec 2020
 29 Oct 2020
 15 Apr 2020
 30 Jan 2020
 02 Dec 2019