HumiDif

HumiDif

Το HumiDif Group ειδικεύεται σε υγραντήρες πούρων και αξεσουάρ που προσφέρουν κομψό σύγχρονο στυλ μαζί με στιβαρή λειτουργικότητα. Η HumiDif είναι η πηγή για πολλά από τα κορυφαία ονόματα της βιομηχανίας πούρων για εξατομικευμένα προϊόντα, ενώ προσφέρει εξαιρετικές επιλογές και για τον μεμονωμένο καταναλωτή. Η ποιότητα στο σχεδιασμό και την κατασκευή σε συνδυασμό με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σηματοδοτούν την υψηλή αξιοπιστία της HumiDif.

Μια παγκόσμια δύναμη
Ενώ η HumiDif μπορεί να μην είναι γνωστή στις μάζες, τα προϊόντα που σχεδιάζει και δημιουργεί για τους γνωστούς πελάτες της είναι σίγουρα διάσημα και περιζήτητα. Ο όμιλος HumiDif τα κάνει όλα. Από πουγκιά - θήκες ύγρανσης, και κουτιά πούρων, μέχρι άλλα αγαθά και προϊόντα που σχετίζονται με τα πούρα. Ο όμιλος δημιουργεί ακόμη και πλούσιες συσκευασίες για ρούμι και άλλα αλκοολούχα ποτά. Τα εργοστάσια τόσο στην Κίνα όσο και στη Νικαράγουα επιτρέπουν στην HumiDif την ευελιξία να προσφέρει τα προϊόντα της σε πραγματικά παγκόσμια κλίμακα.

Με έμφαση στον υψηλής ποιότητας και αισθητικής σχεδιασμό, αλλά και την παραγωγή, την εφοδιαστική αλυσίδα και το μάρκετινγκ που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών τους, η HumiDif προσφέρει μια απίστευτα ευρεία γκάμα προϊόντων με τα οποία πολλοί λάτρεις των πούρων έχουν εξοικειωθεί στενά.

Το πελατολόγιο του ομίλου HumiDif είναι εντυπωσιακό, συμπεριλαμβανομένων πολλών άμεσα αναγνωρίσιμων brands:

 • Cohiba
 • Davidoff
 • Trinidad
 • Flor de Cana Rum
 • Festival del Habano
 • H. Upmann
 • Joya de Nicaragua
 • AJ Fernandez
 • Montecristo

  Η δέσμευση της HumiDif προς τον καταναλωτή δεν σταματά εδώ. Ο όμιλος δημιούργησε ένα ξεχωριστό τμήμα για να μοιράζεται τα εκλεπτυσμένα σχέδιά του με τους καθημερινούς λάτρεις των πούρων. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή από κομψά, υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα βοηθήσουν σε μια πιο απολαυστική εμπειρία πούρων.

  HF Barcelona
  Η HF Barcelona, μέρος του ομίλου HumiDif, προσφέρει στους λάτρεις των πούρων μια σειρά από μοντέρνα σχέδια ιδανικά για τους λάτρεις του πούρου που βρίσκονται εν κινήσει. Κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα έχει εμπνευστεί και σχεδιαστεί στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Δημιουργημένα ειδικά για τους λάτρεις των πούρων, κάθε αξεσουάρ ενσωματώνει το μοναδικό μείγμα παράδοσης και νεωτερισμού της πόλης.


  Ο έξυπνος υγραντήρας
  Η περιζήτητη σειρά επιτραπέζιων υγραντήρων της HF Barcelona ηγείται από την όμορφα σχεδιασμένη σειρά Smart Humidor για 50 πούρα μεγέθους Corona. Κάθε υγραντήρας διαθέτει εσωτερικό από ξύλο οκούμε, το οποίο προσφέρει εξαιρετική απορρόφηση της υγρασίας. Το ξύλο είναι επίσης ιδανικό για την επένδυση υγραντήρων, καθώς δεν έχει έντονη οσμή που θα επηρέαζε το άρωμα των πούρων.  Οι υγραντήρες διαθέτουν ένα αξιόπιστο σύστημα ύγρανσης που στηρίζεται σε ένα αεριζόμενο χώρο που επιτρέπει την κυκλοφορία της υγρασίας σε όλο τον υγραντήρα χωρίς ο υγραντήρας να έρχεται σε άμεση επαφή με τα πούρα. Ένα κομψό ψηφιακό υγρόμετρο προσθέτει μια πινελιά φινέτσας στο εσωτερικό του υγραντήρα, ο οποίος διαθέτει επίσης διαχωριστικά, μεντεσέδες τεταρτοκύκλου βαρέως τύπου και σετ κλειδαριάς και κλειδιών.  Ο υγραντήρας πούρων HF Barcelona Smart Humidor διατίθεται σε μια ποικιλία εξωτερικών σχεδίων που διαθέτουν εντυπωσιακούς συνδυασμούς γυαλιστερής λάκας και ξύλου ή ανθρακονήματος υψηλής τεχνολογίας. Το καθένα προσφέρει διαφορετικό χαρακτήρα και εμφάνιση που θα αποδειχθεί μια τέλεια προσθήκη στο σπίτι ή το γραφείο του εκλεπτυσμένου λάτρη των πούρων.

  Ο στυλάτος υγραντήρας
  Για όσους επιθυμούν μια ελαφρώς μεγαλύτερη χωρητικότητα, ο υγραντήρας HF Barcelona Style είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτά τα σύγχρονα κλασικά μοντέλα διαθέτουν το ίδιο επιδέξια σχεδιασμένο εσωτερικό με τους άλλους υγραντήρες HF Barcelona. Το εσωτερικό από okoume σχηματίζει το ιδανικό "σπίτι" για τα πούρα, ενώ ένα διπλό σύστημα ύγρανσης διατηρεί την υγρασία σταθερή σε όλα τα σημεία τους εσωτερικού.

  Θα μπορείτε να παρακολουθείτε από κοντά τα επίπεδα υγρασίας χάρη σε ένα στρογγυλό ψηφιακό υγρόμετρο με ευανάγνωστη οθόνη. Οι μεντεσέδες τεταρτοκύκλου που λειτουργούν ομαλά σφραγίζουν ερμητικά. Παράλληλα, το διαθέτει προστατευτικό σύστημα κλειδώματος. Έτσι, διασφαλίζεται ότι το ερμητικά κλειστό καπάκι θα κρατάει με ασφάλεια κρυμμένα έως και 100 πούρα μεγέθους Corona.
  Οι στρογγυλεμένες άκρες του υγραντήρα Style αναδεικνύονται όμορφα από οποιονδήποτε αριθμό δημοφιλών φινιρισμάτων της HF Barcelona, το καθένα από τα οποία προσφέρει μια εμφάνιση που είναι τόσο σύγχρονη όσο και γοητευτικά εκλεπτυσμένη.

  Ο υγραντήρας DPs
  Η συλλογή DPs βοήθησε να μπει η HF Barcelona στον χάρτη των υγραντήρων και συνεχίζει να συναρπάζει τους απανταχού λάτρεις των πούρων με υγραντήρες που συνδυάζουν τέλεια τη μορφή και τη λειτουργία. Με μέγεθος χωρητικότητας για περίπου 150 πούρα Corona, κάθε υγραντήρας της συλλογής DPs προσφέρει μια στιβαρή σειρά χαρακτηριστικών, άψογη ποιότητα κατασκευής και έντονα ελκυστική εμφάνιση.  Κάθε ένας από τους υγραντήρες της συλλογής DPs διαθέτει διαθέτει στο εσωτερικό του ξύλο okoume, σήμα κατατεθέν της HF Barcelona, το οποίο προσφέρει υψηλό ποσοστό απορρόφησης υγρασίας για καλύτερο έλεγχο της υγρασίας. Ενώ οι περισσότεροι υγραντήρες HF Barcelona προσφέρουν διαχωριστικά για τον εύκολο διαχωρισμό των πούρων, οι υγραντήρες DPs παρέχουν ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες οργάνωσης πούρων με έναν συμπεριλαμβανόμενο αφαιρούμενο δίσκο.

  Ένα διπλό σύστημα ύγρανσης, ένα ψηφιακό υγρόμετρο με οπίσθιο φωτισμό, μεντεσέδες ακριβείας τεταρτημορίου, ερμητική σφράγιση και σύστημα κλειδώματος συνδυάζονται για να προσθέσουν εντυπωσιακή λειτουργικότητα σε κάθε υγραντήρα DPs. Οι γωνίες και το υπερυψωμένο ντύσιμο στην πρόσοψη και την κορυφή ενισχύουν περαιτέρω τον υγραντήρα, ο οποίος αποτελεί ένα ιδανικό κεντρικό κομμάτι που αποτυπώνει όμορφα το πνεύμα της Βαρκελώνης και τον σύγχρονο καπνιστή πούρων του σήμερα.

  Ο ταξιδιωτικός υγραντήρας
  Οι άνθρωποι της HumiDif και της HF Barcelona γνωρίζουν την αξία του να ταξιδεύεις με μικρό βάρος και να το κάνεις με στυλ. Η σειρά Travel Humidor της HF Barcelona σας δίνει την ευελιξία να παίρνετε τα πούρα σας μαζί σας όπου κι αν πηγαίνετε με ένα πιο ξεχωριστό κοσμοπολίτικο στυλ.  Με σχεδιασμό και υλικά αιχμής, κάθε υγραντήρας ταξιδιού παρέχει στα πούρα τη μέγιστη δυνατή προστασία, ώστε να έχετε τη σιγουριά ότι τα πούρα σας θα είναι σε άριστη κατάσταση και έτοιμα να τα απολαύσετε ανά πάσα στιγμή. Κάθε ταξιδιωτικός υγραντήρας διαθέτει εσωτερικό από okoume, το ίδιο ξύλο που χρησιμοποιείται για τους μεγαλύτερους υγραντήρες της HF Barcelona, εξασφαλίζοντας το καλύτερο περιβάλλον για τα πούρα σας.  Η σειρά ταξιδιωτικών υγραντήρων HF Barcelona διαθέτει επίσης μια ποικιλία μεγεθών από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε τον ταξιδιωτικό υγραντήρα που θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ο ταξιδιωτικός υγραντήρας Travel10 είναι η απόλυτη επιλογή για παρατεταμένο χρόνο απουσίας σε ταξίδια, καθώς προσφέρει χώρο για έως και 10 πούρα μεγέθους Churchill. Για μικρότερα ταξίδια, ο ταξιδιωτικός υγραντήρας Travel5 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή με χώρο για τη μεταφορά έως και 5 από τα αγαπημένα σας πούρα. Κάθε ένας από αυτούς τους ταξιδιωτικούς υγραντήρες πούρων διαθέτει συρόμενο δίσκο, σύστημα ύγρανσης και εξαιρετικά ισχυρό μαγνητικό κλείσιμο.


  Αν χρειάζεστε έναν πιο συμπαγή υγραντήρα ταξιδιού ή αν απλά θέλετε να πάρετε πούρα μαζί σας για μια βραδιά στην πόλη, τότε ο υγραντήρας HF Barcelona Pocket είναι ο κατάλληλος! Κομψός και εύκολος στη μεταφορά, το εσωτερικό του υγραντήρα Pocket okoume έχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα χώρου για έως και 3 πούρα μεγέθους Corona. Ένα σύστημα ύγρανσης που βρίσκεται στο εσωτερικό του καπακιού εξασφαλίζει ότι τα πούρα λαμβάνουν την κατάλληλη ποσότητα υγρασίας, όπου κι αν πηγαίνετε.

  Αναπτήρες, πουροκόφτες και αξεσουάρ πούρων
  Μέσω της σειράς προϊόντων υψηλής ποιότητας HF Barcelona, η HumiDif προσφέρει μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ που θα φέρουν στυλ και αξιοπιστία στην εμπειρία του πούρου. Από αναπτήρες με πυρσό πολλαπλών φλογών μέχρι υπεραιχμηρούς πούροκοφτες με διπλή λεπίδα που κόβουν με απόλυτη ακρίβεια, η HF Barcelona σας καλύπτει.


  Η HF Barcelona προσφέρει επίσης όμορφα σχεδιασμένα σταχτοδοχεία, θήκες πούρων, υγραντικές τσάντες, ακόμη και σετ δώρων, τα οποία συνδυάζουν μια εντυπωσιακή λειτουργικότητα με μια εμφάνιση και αίσθηση ιδανική για σύγχρονες ευαισθησίες.

  Η HumiDif επενδύει στο μέλλον
  Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό προϊόντων για τους σύγχρονους λάτρεις των πούρων έχουν εδραιώσει την HumiDif ως ηγέτη του κλάδου. Τα πρωτοποριακά σχέδια συνεχίζουν να αποτελούν βασικό στοιχείο της εταιρείας, καθώς συμβάλλει στην επέκταση των ορίων των μελλοντικών αξεσουάρ πούρων. Αν θέλετε στυλ, αξιοπιστία και λειτουργία αναμεμειγμένα σε μια μοναδική έκφραση, τότε αξίζει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στους υγραντήρες πούρων HR Barcelona, καθώς κι άλλες δημιουργίες της HumiDif, σήμερα κιόλας.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.. Δωρεάν αποστολή από 99,00 € . Για τιμή παραγγελίας κάτω από 99,00 € ισχύουν πρόσθετα έξοδα αποστολής . Οι Strikeout τιμές είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής.